Just Dance 2016

Just Dance 2016Uitgever en distributeur Ubisoft kondigt aan dat de game Just Dance 2016 vanaf 22 oktober 2015 verkrijgbaar is. Met Just Dance 2016 haal je de nieuwe dansrevolutie in je huiskamer. Geniet met dit spel van de grootste hits van dit moment!

Over Just Dance 2016

Just Dance 2016 brengt je de grootste hits en de meest swingende dansuitdagingen. In Just Dance 2016 is de gameplay vernieuwd: je hebt geen extra apparatuur voor je console meer nodig. Download de Just Dance Controller App voor je smartphone en het feest bij je thuis kan beginnen.

Het gaat er in deze videogame om wie de beste dansmoves laat zien, net zoals in de voorgaande delen van deze serie. Dit kun je in je eentje doen in de Dance Quest Mode, waarbij je steeds weer nieuwe dansopdrachten moet voltooien. In de Dance Party Mode, moet je het opnemen tegen je vrienden en familie. Of je gaat samen de High Score verbeteren door samen de beste dansmoves te laten zien. Deze game bevat nog veel meer mogelijkheden, waarin je lekker los kunt gaan op de beste muziek van het moment.

Just Dance 2016

Muziek in Just Dance 2016

Just Dance 2016Deze game zit, zoals we gewend zijn van deze serie, bomvol met de grootste hits van dit moment. Op dit moment bevat de playlist al meer dan veertig tracks, wat er in de loop van het jaar alleen nog maar meer worden. Momenteel vind je o.a. de volgende nummers in de lijst:

– Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk
– Meghan Trainor – All About That Bass
– Martin Garrix – Animals
– Katy Perry – This Is How We Do
– Pitbull ft. Chris Brown – Fan

Verkrijgbaarheid Just Dance 2016

Deze nieuwe versie van Just Dance komt op 22 oktober in de winkels te liggen en is beschikbaar voor o.a. de Wii en Wii U van Nintendo, de Xbox One, Xbox 360, PlayStation3 en PlayStation 4. De bijhorende controller app van dit spel kun je downloaden op alle Apple en Android smartphones. Voor Xbox One is deze app overigens ook beschikbaar op Windows Smartphones.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...