Koken met LEGO DUPLO

Koken met LEGO DUPLOKoken met LEGO DUPLO? Vanaf nu kan dat! LEGO DUPLO brengt een aantal nieuwe DUPLO sets uit waarmee je samen met je kinderen de lekkerste koekjes en nog meer lekkernijen kunt maken. Met de LEGO DUPLO Creatieve Picknick set en de LEGO DUPLO Creatieve ijsjes set kunnen kleintjes tussen 1,5 en 5 jaar creatief aan de slag.

Koken met LEGO DUPLO nieuwe speel sets

Deze twee nieuwe speelgoed sets van LEGO DUPLO zijn bedoeld om middels eindeloze combinaties heerlijke en fleurige gerechten en toetjes van te maken.

LEGO DUPLO Creatieve ijsjes

LEGO DUPLO Creatieve ijsjesMet de set LEGO DUPLO Creatieve ijsjes kun je de lekkerste ijsjes maken. Deze speelgoed set bevat DUPLO bouwstenen die eruit zien als bolletjes schepijs die op LEGO DUPLO hoorntjes vast gemaakt kunnen worden, om ze vervolgens te versieren met smakelijke toppings. De advies verkoopprijs voor de LEGO DUPLO Creatieve ijsjes set (Productnummer 10574) is €14,99

LEGO DUPLO Creatieve Picknick

LEGO DUPLO Creatieve Picknick setDe LEGO DUPLO Creatieve Picknick set (Productnummer 10566) bestaat uit diverse LEGO DUPLO bouwstenen in de vorm van brood, vlees, sla, ketchup, een melkpak en meer waarmee smaakvolle sandwiches gemaakt kunnen worden. Combineer eindeloos voor urenlang speelplezier. Deze set is verpakt in een multifunctionele doos: de deksel van deze doos kun je namelijk als dienblad gebruiken. Ook vind je verschillende recepten voor sandwiches in deze doos. De advies verkoopprijs voor de LEGO DUPLO Creatieve Picknick set is €29,99.

Over LEGO DUPLO

LEGO DUPLO is een merk van de LEGO Groep en stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek en wakkert de verbeeldingskracht aan bij jonge kinderen. Kinderen worden geprikkeld om hun fantasie te gebruiken en al spelenderwijs de kleuren te leren. LEGO DUPLO moet het spelen en leren combineren. De LEGO Groep is een bedrijf afkomstig uit Denemarken en is een familiebedrijf. Bij deze grote speelgoed producent werken ongeveer 11.000 mensen waardoor de producten van LEGO in 130 landen verkocht worden.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...