Kurio Smart 2-in-1 laptop en tablet

Kurio Smart 2-in-1 Laptop en TabletKurio introduceert Kurio Smart 2-in-1 laptop en tablet, speciaal voor de start van het nieuwe schooljaar. Kurio staat bekend als de marktleider voor slimme en veilige kids electronics. De Kurio Smart is een een veelzijdige en supersnelle 2-in1 laptop en tablet voor kinderen vanaf acht jaar.

Over Kurio Smart 2-in-1 laptop en tablet

De Kurio Smart 2-in-1 laptop en tablet is een supersnelle 8.9 inch Windows laptop en tablet ineen. De Kurio Smart is eenvoudig in gebruik, waardoor kinderen gemakkelijk hun huiswerk op de laptop kunnen maken. Zijn ze klaar met hun huiswerk? Dan kunnen ze de Kurio Smart gebruiken als tablet om te gamen. De laptop is voorzien van Microsoft Office, waardoor er met Word, Excel en PowerPoint gewerkt kan worden. Verder kan er drie maanden gratis gebruik worden gemaakt van een proefpakket van Ambrasoft: het meest gebruikte online taal- en rekenprogramma in het basisonderwijs. Perfect om de taal- en rekenprestaties te verbeteren.

Kurio Smart als Tablet

Wanneer de Kurio Smart als tablet gebruikt gaat worden, koppel je het scherm eenvoudig los van het toetsenbord. De Kurio Smart als tablet biedt meer dan veertig voorgeïnstalleerde apps zoals populaire games, educatieve apps en video’s. De snelle Intel processor van de Kurio Smart zorgt ervoor dat je een goede game ervaring hebt. Het scherm van deze Kurio is een prachtig 8.9 inch IPS capacitive touch screen.

Bewegen met de Kurio Smart
Bang dat er te veel gezeten wordt met de Kurio Smart en de kinderen te weinig beweging krijgen? De Kurio Smart is voorzien van de Kurio Motion 2 functionaliteit: hiermee kunnen de kinderen samen met vriendjes en vriendinnetjes maar liefst acht sportieve games spelen voor de camera van de Kurio Smart. Deze games worden namelijk bestuurt door flink te bewegen.

Veilig internetten met de Kurio Smart
Ook het internet op de Kurio Smart is beschermt, net zoals op andere Kurio producten. Hierdoor hebben de kinderen geen toegang tot informatie, websites of apps die niet geschikt zijn voor kinderen. Jij als ouder kan via een beveiligd wachtwoord de instellingen veranderen. Maak voor je kind een profiel aan en stel internetfilters en tijdslimieten in. Je kunt de Kurio Smart dus met een gerust hart aan je kind geven!

Kurio Smart 2-in-1 Laptop en Tablet

Specificaties Kurio Smart 2-in-1 Laptop en Tablet

– 8.9 inch IPS capacitive touch screen
– Resolutie: 1280 x 800 pixels
– Intel Quad-Core Bay Trail – T Z23735G processor
– Intel HD Graphic Gen 7
– Geheugen 32GB, RAM: 1GB
– Draait op Windows 8.1 inclusief gratis upgrade naar Windows 10
– Camera achterzijde: 2Mpx
– Camera voorzijde: 0.3Mpx
– WiFi, b/g/n – Bluetooth v4.0
– Micro SDHC kaartslot, uitbreidbaar tot 32GB.

De adviesverkoopprijs van de Kurio Smart is €199,99.

[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...