LEGO Dimensions nieuwe Fun Packs

LEGO Dimensions nieuwe Fun PacksLEGO Dimensions krijgt drie nieuwe Fun Packs welke zijn gebaseerd op DC Comics, Ghostbusters en LEGO Ninjago. Hiermee kun je jouw favoriete collectie uitbreiden en nog gekkere combinaties maken van je favoriete personages, voertuigen en gadgets. Met de LEGO Dimensions nieuwe Fun Packs wordt het spel nog leuker.

Over LEGO Dimensions nieuwe Fun Packs

Met de LEGO Dimenions nieuwe Fun Packs DC Comics Bane, Ghostbusters Slimer en LEGO Ninjago Lloyds kun je je bouw- en gameavonturen verder uitbreiden. Deze drie nieuwe sets bieden je personages om te bouwen, herbouwbare 3-in-1 voertuigen en gadgets met speciale in-game mogelijkheden. De uitbreidingssets kun je door elkaar gebruiken, waar dan ook in de game. Verder opent ieder personage van de uitbreidingssets de Adventure World van hetzelfde merk, waardoor je toegang krijgt tot extra open-wereld gameplay gebaseerd op dat merk.

De Bane Fun Pack is er speciaal voor de DC Comic fans. Met deze Fun Pack kun je de bouwbare schurk op de LEGO Toy Pad plaatsen om hem tot lever te brengen in de game. Activeer zijn Hazard Protection, Big Transform en Super Stealth vaardigheden, los puzzels op en overmeester vijanden. Met de 3-in-1 Drill Driver krijgt je gameplay een boost.

LEGO Dimensions nieuwe Fun PacksDe Ghostbuster Slimer Fun Pack geeft je de mogelijkheid om Slimer te bouwen en je vijanden onder het slijm te bedelven. Met de LEGO Ninjago Lloyd Fun Pack kun je je Ninja vaardigheden op de proef stellen. In deze set vind je een Lloyd figuur, twee golden Katanas en de herbouwbare 3-in-1 Golden Dragon.

Deze LEGO Dimensions nieuwe Fun Packs maken deel uit van de vijfde reeks van uitbreidingen voor LEGO Dimensions. Op korte termijn zullen er meer uitbreidingen gebaseerd op ‘s werelds bekendste entertainmentmerken bekend gemaakt gaan worden. Alle uitbreidingen van nu en in de toekomst kunnen met elkaar samenwerken. Er is dus geen compatiblity chart nodig.

Het spel LEGO Dimenions en de LEGO Dimensions nieuwe Fun Packs zijn beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo’s Wii U Systeem.

LEGO Dimensions nieuwe Fun Packs

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...