LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic WorldDeze zomer (12 juni 2015) lanceert The LEGO Group,Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games de nieuwe game LEGO Jurassic World, waarin de fans van LEGO en Jurassic Park alle vier de Jurassic films in een LEGO videogame kunnen ervaren.

Over LEGO Jurassic World

Deze nieuwe LEGO videogame laat de eerste drie blockbuster Jurassic Park films en de op 12 juni aanstaande te verschijnen film Jurassic World tot leven komen. LEGO Jurassic World volgt de epische verhaallijnen van deze vier prachtige films. Het is de allereerste videogame waarin de gamers alle vier de Jurassic films kunnen beleven in een spel. Dit fantastische avontuur in LEGO vorm heeft de herkenbare LEGO humor van TT games, waarin onvergetelijke scènes en actie uit de films worden herbeleeft. Speler maken daardoor belangrijke momenten uit de films opnieuw mee en kunnen het uitgestrekte gebied van Isla Nublar en Isla Sorna ontdekken.

Volgens Stephanie Sperber, President Universal Partnerships and Licensing zorgt de combinatie van de succesvolle Jurassic Park film franchise en de succesvolle LEGO videogame reeks ervoor dat fans van over de gehele wereld de dinosaurussen kunnen ervaren op een nieuwe en uitdagende manier. Universal kan daarom ook niet wachten tot de game verkrijgbaar is in juni 2015.

In LEGO Jurassic World moeten spelers waardevolle amber verzamelen dat het DNA van dinosaurussen bevat zodat ze daarmee nieuwe soorten kunnen creëren. In dit spel speel je als een LEGO dinosaurus, waaronder de dinosaurussen van de Jurassic Park films en de binnenkort te verschijnen Jurassic World film.

Trailer LEGO Jurassic World

De game LEGO Jurassic World is vanaf 12 juni verkrijgbaar voor de Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, PS3, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS en voor de PC. Voor nu moet je het doen met de trailer van LEGO Jurassic World:

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 4.7]

Dit vind je misschien ook leuk...