LEGO van The Simpsons

LEGO van The SimpsonsLego heeft bekend gemaakt dat het een nieuwe LEGO lijn lanceert waarin de bekende tekenfilm familie The Simpsons central staan. Als eerste product wordt in februari 2014 (vooralsnog eerst in Amerika) het huis van The Simpsons uitgebracht met zes figuren, te weten Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie en de buurman Ned Flanders.

LEGO van The Simpsons

Ter ere van de samenwerking tussen LEGO en Twentieth Century Fox Consumer Products zal in mei 2014 een speciale LEGO aflevering van The Simpsons worden uitgezonden op Fox (USA) waarin Springfield en de personages in LEGO vorm worden weergegeven.

LEGO sets van The Simpsons

LEGO van The SimpsonsVanaf mei 2014 zal in Amerika een lijn worden uitgebracht met zestien verschillende sets van The Simpsons. Vice President Licensing and Entertainment bij de LEGO Group, Jill Wilfert, zegt verheugt te zijn om samen te werken met FOX om het 25-jarig jubileum van The Simpsons op deze manier te vieren.

Een beetje arrogant verteld Jill Wilfert dat ze weten dat de fans zullen genieten van de uitdaging om het huis van The Simpsons in groot detail na te bouwen en het leuk zullen vinden om de verschillende karakters uit The Simpsons in miniatuur te verzamelen en daarmee hun liefde voor de show kunnen tonen. Om het partnerschap tussen Fox en LEGO extra te ondersteunen zijn de figuren van The Simpsons dan ook nagemaakt in LEGO vorm.

President van Twentieth Century Fox Consumer Products, Jeffery Godsick, voegt hieraan toe dat LEGO liefhebbers van de show onder de indruk zullen van deze samenwerking. Zo goed is het nagemaakt. Het is de perfecte aanvulling op het al aanwezige assortiment en zal wereldwijd worden ingevoerd om het jubileum van The Simpsons te vieren.

The Simpsons worden al uitgezonden sinds december 1989 en heeft tot nu toe maar liefst 28 Emmy’s gewonnen.
Dit LEGO huis van The Simpsons zal rond de 200 Amerikaanse dollars kosten. De verschillende minifiguren zullen voor ongeveer 4 Amerikaanse dollars per stuk verkocht gaan worden.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Annemarie schreef:

    Leuk voor mijn ‘zoontje’