LEGO World 2017

LEGO World 2017Opgelet! Dit jaar vindt alweer de 17e editie plaats van LEGO World Nederland. Dit grootste LEGO spektakel vindt plaats van 18 tot en met 24 oktober plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ga jij ook naar LEGO World 2017 tijdens de herfstvakantie?

Over LEGO World 2017

Dit fantastische familie-uitje is zoals ieder jaar weer plezier voor jong en oud. De echte waaghalzen kunnen bijvoorbeeld de twaalf meter lange LEGO Star Wars mega tank bewonderen. Auto-fans kunnen genieten van de presentatie van de LEGO McLaren racewagen. LEGO Friends fans kunnen zich in winterse sferen wanen en zo van de ijsberg naar beneden glijden. En bij de dromentroon, één van LEGO’s laatste ontwerpen, gaan nog meer spannende dingen gebeuren! Ben je fan van geprogrammeerde robots? Of een douche van LEGO steentjes? Ook dit is aanwezig dit jaar op LEGO World 2017!

Wist je dat je tijdens dit event zelfs mee kunt bouwen aan een gigantische politie truck van 2,5 meter hoog? Ook mag je de levensgrote draak niet missen. Deze maakt een indrukwekkend geluid en er komt zelfs stoom uit zijn neus! Verder kun je in de ruilhoek je minifiguren omruilen en kan er in de bioscoop naar de LEGO Batman film worden gekeken.

De toegangsprijs voor LEGO World 2017 is €19,50 per persoon. Kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen.

LEGO World 2017

LEGO World 2017

LEGO World 2017 weetjes

  • Er komen ruim 23 vrachtwagens met meer dan 14 ton aan LEGO steentjes naar LEGO World 2017.
  • Er worden meer dan 5.000 LEGO bouwwerken per dag gebouwd tijdens dit event.
  • Elke dag zijn er meer dan honderd mensen nodig om deze bouwwerken weer af te breken.
  • Er zijn meer dan 40 miljard LEGO minifiguren ontworpen. Dit maakt ze de grootste populatie ter wereld!
  • Met 40 miljard LEGO stenen op elkaar gestapeld, kun je lopen naar de maan.
  • #LEGOWORLD2017

    [Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

    You may also like...