Leukste Buitenspeelgoed 2015

Leukste Buitenspeelgoed 2015Vorige maand hebben wij een klein onderzoek uitgevoerd voor het leukste buitenspeelgoed 2015. Wij hebben drie nieuwe buitenspeelgoed producten geselecteerd die wij dit jaar hebben getest en gerecenseerd en wat ons betreft alle drie de titel Leukste Buitenspeelgoed 2015 verdienen. Maar wat vind het Nederlandse en Belgische publiek?

Uitslag Leukste Buitenspeelgoed 2015

De drie geselecteerde producten voor dit onderzoek zijn de Wicked Booma boemerangs van Koninklijke Jumbo, de Phlatt Ball van Goliath Games en de Slingball van Van der Meulen. Deze producten zijn innovatief en leuk om mee te spelen. Alle drie de producten zijn sowieso het aanraden waard om aan te schaffen.

De Wicked Booma is een boemerang met innovatief design welke altijd terug komt! Lees hier onze bevindingen over de Wicked Booma van Koninklijke Jumbo.

De Phlat Ball van Goliath Games is een bal die je plat drukt om vervolgens als een frisbee weg te gooien. Tijdens de vlucht verandert de frisbee weer in een bal. Hier lees je onze recensie over de Phlat Ball.

Slingball is ook een uniek product. Schiet het balletje vanaf je racket weg en je medespeler moet de bal weer met zijn racket (netje) opvangen. Nieuwsgierig? Lees hier de recensie Slingball.

Uiteindelijk was het aan het Nederlandse en Belgische publiek om een winnaar aan te wijzen. Met meer dan 1.000 stemmen is dit onderzoek absoluut representatief te noemen. De winnaar Leukste Buitenspeelgoed 2015 is:

1. Phlat Ball van Goliath Games – 69%
2. Wicked Booma van Koninklijke Jumbo – 21%
3. Slingball van Van der Meulen – 10%

Koop het winnende product Phlat Ball hier!

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.7]

Dit vind je misschien ook leuk...