Little People Zoo Collectie

Little People Zoo CollectieNieuw dit najaar is de Little People Zoo Collectie van Fisher Price. Hierdoor kunnen alle kindjes werken in een dierentuin en dieren verzorgen die kunnen bewegen en levensechte geluiden kunnen maken. Wordt jouw kindje een echte dierenverzorger?

Over Little People Zoo Collectie

Little People Zoo CollectieMet de Little People Zoo Collectie Grote Dierentuin Speelset kun je dierenverzorgster Mia helpen met het opmeten en wegen van de dieren. Verzorg het nijlpaard en de giraf, die overigens de grootste Little People speeltjes ooit zijn. Deze twee dieren kunnen bewegen en levensechte geluiden maken.

De Little People Grote Dieren Dierentuin Speelset heeft een olifant die kan bewegen en geluiden kan maken. Het aapje van deze set kan klimmen, klauteren en schommelen. Dierenverzorgster Mia geeft de dieren te eten, zodat ze met een volle buik kunnen spelen.

Uit de Little People Grote Dierenset zijn het nijlpaard en de giraf de grootste Little People speeltjes uit. Ook deze dieren kunnen bewegen en levensechte geluiden maken. Iedere set bevat een dier, een verzorgen en voer. Welk dier vind jij het leukst?

Verkrijgbaarheid Little People Zoo Collectie

De Little People Zoo Collectie is verkrijgbaar vanaf november in verschillende (online) speelgoedwinkels. De Little People Grote Dieren Dierentuin Speelset heeft een adviesverkoopprijs van €49,99. De adviesverkoopprijs van de Little People Grote Dierenset is €16,99.

Little People is ontworpen om mee te helpen bij de ontwikkeling van kleine kinderen. Kinderen vanaf anderhalf jaar kunnen met de producten van Little People hun fantasie de vrije loop laten, waardoor ze leren om verhalen te bedenken, problemen op te lossen en creatief te denken.

[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Dit vind je misschien ook leuk...