Mijn eerste Rubik’s Kubus

Mijn eerste Rubik's KubusJe kunt niet vroeg genoeg kennis maken met de producten van Rubik’s. Daarom brengt Koninklijke Jumbo aankomende februari drie vrolijke Rubik’s Cube speelgoedproducten uit voor de allerjongsten. Met deze producten wordt de motorische ontwikkeling van baby’s gestimuleerd. De felle kleuren van Mijn eerste Rubik’s Kubus hebben een aantrekkingskracht op baby’s.

Mijn eerste Rubik’s Kubus: My First Rubik’s Cube

De allereerste Rubik’s Kubus voor baby’s is My First Rubik’s Cube en bestaat uit vier zachte blokjes die met elkaar zijn verbonden. De kleintjes kunnen deze kubussen draaien, erin knijpen zodat de kubussen een geluid maken en natuurlijk ermee rammelen. My First Rubik’s Cube is geschikt voor baby’s vanaf zes maanden. De adviesverkoopprijs voor dit product is €19,99

Rubik’s Stackable Cubes

Mijn eerste Rubik's KubusDit zijn stapelbare Rubik’s kubussen waarmee je torens van vrolijk gekleurde blokken kunt bouwen. Iedere zijde van een blok heeft een andere kleur en de kubussen zijn er in verschillende formaten: van klein naar groot. Hiermee wordt het ruimtelijk inzicht en de vaardigheid tot het onderscheiden van kleuren gestimuleerd. De adviesverkoopprijs van de Rubik’s Stackable Cubes is €9,99.

Rubik’s Sort & Solve Cube

Mijn eerste Rubik's KubusHiermee kunnen de kleintjes vormen, cijfers en kleuren ontdekken. Er zijn achtien verschillende vormen, ieder met een mooie felle kleur. Krijgt de kleine het juiste vormpje in de Rubik’s Cube? De adviesverkoopprijs van de Rubik’s Sort & Solve Cube is €21,99

Vanaf februari 2015 is de serie van Mijn eerste Rubik’s Kubus verkrijgbaar bij de diverse speelgoedwinkels en webshops. Is jouw kleine klaar om te stapelen, draaien, passen en meten?

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...