Minecraft Story Mode

Minecraft Story ModeVanaf 30 oktober is er een nieuw avontuur voor Minecraft fans verkrijgbaar: Minecraft Story Mode. Hiermee beleven de Minecraft fans hun eigen avontuur. Dit nieuwe avontuur is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Over Minecraft Story Mode

Screenshot Minecraft Story ModeMet Minecraft Story Mode kun je zelf een ongekend nieuw avontuur gaan vormgeven. Met alle keuzes die je maakt, bepaal je het verloop van je eigen spel in de wonderbaarlijke Minecraft wereld. Je speelt de rol van Jesse, die samen met zijn vrienden een spannend avontuur onderneemt om de Order van de Steen te vinden en hiermee de wereld van vergetelheid te redden. Ga op avontuur door Overworld, door de Nether naar het Einde en verder… Ben jij klaar om de wereld te redden?

Met Minecraft Story Mode ontdek je de Minecraft wereld op een geheel andere manier en beleef je een geweldig en grappig avontuur. Het uitdagende verhaal van deze Minecraft versie brengt je een uitdagend verhaal en biedt je de mogelijk om een unieke versie van het Minecraft universum te beleven. Deze vijfdelige serie bestaat uit verschillende afleveringen die als standalone game werkt.

Minecraft Story Mode

Minecraft Story Mode is vanaf 30 oktober 2015 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en is de opvolger van het enorm populaire Minecraft spel dat wereldwijd gespeeld wordt door miljoenen gamers.

Over het succesverhaal van Minecraft

Minecraft Story ModeHet oorspronkelijke Minecraft spel komt uit 2011 en is een videogame waarbij je in een groot gebied kubusvormige objecten kunt plaatsen op een rooster. Het spel bouwt automatisch een omgeving op welke jij als speler actief kan aanpassen. Met meer dan 19 miljoen downloads is Minecraft een enorm populaire game. Het belangrijkste kenmerk van dit spel dat je kunt reizen door de Minecraft wereld en allerlei grotten en kerkers kunt ontdekken, grondstoffen kunt delven, gebouwen creëert en je tegen monsters vecht.

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...