Nieuwe Super Sand producten

Nieuwe Super Sand productenDe speelgoedhit van 2014, het Super Sand van Goliath, is binnenkort ook in een koffertje en in emmertjes verkrijgbaar. Dit magische zand waarmee kinderen schoon en veilig in huis figuren kunnen maken en in korte tijd enorm populair is geworden in Nederland, is vanaf half maart verkrijgbaar in drie nieuwe uitvoeringen. Deze nieuwe Super Sand producten kosten tussen de €7,99 en €59,99.

Over de nieuwe Super Sand producten

Nieuwe Super Sand producten Vanaf half maart kun je de nieuwe Super Sand producten aanschaffen. Het Super Sand is dan verkrijgbaar in een koffertje en in twee emmers:

Super Sand Creativity Suitcase: in dit handige plastic koffertje zit 450 gram Super Sand samen met vier kasteelvormpjes. Dankzij het handige koffertje kun je het overal mee naar toe nemen. De adviesverkoopprijs van dit koffertje Super Sand is €17,99.

Super Sand 4KG Bucket: een grote emmer met maar liefst vier kilo Super Sand erin. Daar kun je prachtige zandkastelen van maken! De adviesverkoopprijs van deze emmer is €59,99.

Super Sand Starter Bucket: In dit plastic emmertje vind je 225 gram Super Sand en twee kasteelvormpjes. Perfect om mee te kunnen nemen. De adviesverkoopprijs van deze emmer is €7,99.

Over Super Sand

Nieuwe Super Sand producten Super Sand is enorm populair en in 2014 zijn er in vijf maanden ruim 150.000 exemplaren van dit magische zand verkocht. Het Super Sand Castle werd daarom ook niet voor niets verkozen als Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie vier en vijf jaar. Super Sand is het plezier van zand in huis, maar zonder de troep! Super Sand is super-zacht, het droogt niet uit en is zeer gemakkelijk te bewerken. Met vormpjes kunnen kinderen er gemakkelijk kastelen en taarten mee maken zoals ze ook in de zandbak doen. Super Sand maakt geen troep in huis en is ook nog eens antibacterieel.

Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...