Nieuwe tweekleurige Fingerlings!

Fingerlings UnicornNieuwe tweekleurige Fingerlings. Let op: er komen deze maand nieuwe Fingerlings! Deze leuke aapjes zijn straks ook als nieuwe tweekleurige Fingerlings verkrijgbaar. Naast deze schitterende aapjes komen er ook Fingerlings Unicorns op de markt met prachtige regenboogkleurige manen en staart. Nog meer magie in de geweldige Fingerling familie!

Over nieuwe tweekleurige Fingerlings

De nieuwe tweekleurige Fingerlings luisteren naar de namen Melon, Sidney, Candi en Edde. Ook deze Fingerlings hangen graag aan je vinger en weten wanneer je tegen ze praat en aanraakt. Ze reageren op beweging, geluid en aanraking. Je kunt ze ondersteboven hangen, kusjes geven en ze in slaap wiegen. Je kunt ze niet genoeg aandacht geven! De Fingerlings kirren, zingen, fluiten, lachen, praten en slapen: ze hebben meer dan veertig reacties!

Wist je dat wanneer je in het gezicht van een Fingerling aapje blaast, dit aapje een kusje geeft? En wanneer je met twee vingers op het hoofdje van je Fingerling drukt, laat je aapje een scheetje. Vind je aapje dat het te weinig aandacht krijgt? Dan hoor je een fluitje!

Nieuwe tweekleurige Fingerlings

Fingerlings unicorns

De interactieve eenhoorvriendjes in de Fingerling familie luisteren naar de namen Gigi, Gemma en Alika. Ook deze Fingerlings houden zich vast aan je vinger en reageren op beweging, geluid en aanraking met magische geluiden en eenhoorn bewegingen.

Verkrijgbaarheid nieuwe Fingerlings

De nieuwe tweekleurige Fingerlings en Fingerlings unicorns zijn vanaf half maart verkrijgbaar bij onder andere bol.com, Intertoys, Wehkamp, Dreamland en Fun. De adviesverkoopprijs is €19,99 en ze zijn geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...