Nintendo lanceert Wii Sports Club

Nintendo Wii Sports ClubSpeciaal voor de Nintendo Wii U lanceert Nintendo Wii Sports Club waarmee je aangepaste varianten kunt vinden voor alle takken van sport het welbekende Wii Sports. Bij de lancering zijn Tennis en Bowling al direct te spelen, andere sporten volgen later.

Wat kun je ermee?
Met de Wii Sports Club, wat verkrijgbaar is in de Nintendo eShop, kun je in een online multiplayer stand lid worden van een club en vervolgens andere spelers uit verschillende landen uitdagen voor een potje. Door de verbeterde HD-beelden en besturing met de Wii MotionPlus technologie schijnt de game-ervaring beter te worden en het spel spannender dan het ooit is geweest.

Ter promotie krijg je bij het donwloaden van de Wii Sports Club op de Nintendo Wii U een licentie waarmee ieder spel 24 uur lang gratis gespeeld kan worden. Na deze trial-versie kun je een nieuwe daglicentie aanschaffen in de eShop van Nintendo voor €1,99 per licentie voor 24 uur. Een oneindige licentie voor de Wii Sports Club kost eenmalig €9,99 per sport.

Tijdens elke wedstrijd kun je zoals je gewend bent van Wii Sports punten verdienen om te stijgen in het klassement. Oefen en probeer zo veel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen om niet af te gaan tegen over andere online spelers die je willen uitdagen.

Tijdens trainingen kun je het jezelf lastig maken door bijvoorbeeld op de tennisbaan ringen toe te voegen waar je de bal door heen moet slaan, hoe beter je wordt des te kleiner de ringen worden. Bij het bowlen kun je meer pinnen toevoegen of hindernissen op de baan toevoegen.

De Wii Sports Club is geschikt voor 1 tot 4 spelers in de leeftijdscategorie zeven plus. In de komende maanden worden Golf, Honkbal en boksen gelanceerd voor de Wii Sports Club. Je kunt wereldwijd spelers uitdagen uit Europa, Rusland, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. De Wii Sports Club voor de Nintendo Wii U is vanaf nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Dit vind je misschien ook leuk...