Nintendo’s Mobiele App MiiTOMO

Nintendo's Mobiele App MiiTOMONintendo komt binnenkort met een mobiele app met als naam MiiTOMO. Nintendo’s Mobiele App MiiTOMO zal exclusief verschijnen voor smart devices en is vanaf maart 2016 verkrijgbaar in de Benelux. De app zal te downloaden zijn voor iOS- en Android-telefoons en -tablets.

Over Nintendo’s Mobiele App MiiTOMO

Vanaf zeventien februari aanstaande kunnen fans in de Benelux zich inschrijven voor Nintendo’s Mobiele App MiiTOMO door een Nintendo-account te creëren met hun Nintendo Network ID, Social Media Account of e-mailadres. Wanneer je je vooraf inschrijft krijg je als eerste een bericht wanneer MiiTOMO in maart te downloaden is.

Nintendo's Mobiele App MiiTOMOWat kun je met Nintendo’s Mobiele App MiiTOMO? Deze mobiele app van Nintendo is een sociale ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van Nintendo’s Mii-personages om vrienden bij elkaar te brengen in een vrolijke, speelse en gastvrije sociale omgeving. Via je Mii-personage kun je op een nieuwe manier contact maken met je vrienden. Geef elkaar antwoord op vragen zoals ‘Welk liedje bleef de laatste tijd in je hoofd hangen?’ en ‘Geloof je in buitenaardse wezens?’. Op deze manier ontdek je verrassende dingen en geheimen over je vrienden.

Het nieuwe beloningsprogramma van Nintendo, My Nintendo, wordt tegelijkertijd met deze app gelanceerd en kan met MiiTOMO worden verbonden. Een speciale MiiTOMO bonus is er voor iedere Benelux inwoner die tussen zeventien februari en de lancering van Nintendo’s Mobiele App MiiTOMO een Nintendo-account creëert. My Nintendo wordt meer dan een traditioneel beloningsprogramma. Het wordt een uitgebreidere dienst die gebruikers op diverse manieren beloont voor interactie met Nintendo producten en diensten.

MiiTOMO ondersteunt naast de Nederlandse taal ook de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch en Japans. Vanaf maart wordt MiiTOMO gelanceerd in de volgende landen: Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Spanje, Italië, Rusland, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Verenigde Staten en Canada.

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...