Nominaties Speelgoed van het Jaar 2014

VTech Zoef Zoef Dieren Boomhuis - nominaties Speelgoed van het Jaar 2014De eerste nominaties voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing van 2014 zijn bekend. De organisatie van Speelgoed van het Jaar maakt alle nominaties op 20 augustus bekend op haar eigen website, maar enkele nominaties zijn al bekend.

Eerste nominaties Speelgoed van het Jaar 2014

Een bedrijf dat ieder jaar weer met diverse innovaties komt is VTech. Het is dan ook niet vreemd dat VTech dit jaar weer genomineerd is voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing. De VTech producten die een nominatie op zak hebben voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2014 zijn:

VTech Zoef Zoef Dieren Boomhuis: het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is een prachtige speelset voor de Zoef Zoef Dieren zoals Nelly Nijlpaard, Luc Leeuw, Anne Aap en Tygo Tijger. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen van één tot vijf jaar.
VTech Little Love – Praat met mij Baby: Deze pop is hightech en geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Deze babypop kan zingen en woordjes leren.
VTech Kidizoom Smart Watch: een intelligent horloge met oplaadbare accu en diverse functies zoals een fotocamera, videospeler, spelletjes en een klok om te leren klok kijken. Deze prachtige gadget is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

KNEX Star shooter genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014Verder kunnen wij melden dat ook een K’NEX product is genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2014. K’NEX is vorig jaar opnieuw gelanceerd en hoe! Alle inspanningen hebben geresulteerd in een Speelgoed van het Jaar nominatie voor K’NEX Star Shooter. K’NEX Star Shooter is een spectaculaire achtbaan en maakt deel uit van de K’NEX pretparkserie.
Met de K’NEX Star Shooter bouw je achtbaan van ruim 1 meter hoog om vervolgens een karretje hierop te laten rijden. De K’NEX Star Shooter heeft een adviesverkoopprijs van €34,99.

Over nominaties Speelgoed van het Jaar 2014

Zoals ieder jaar worden er ook dit jaar weer vierentwintig speelgoed producten genomineerd die in aanmerking komen voor de titel Speelgoed van het Jaar. De producten worden door een vakjury genomineerd en worden onderverdeeld in vijf leeftijdscategorieën. Vanaf 20 augustus zijn alle nominaties voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2014 te vinden op de website van Speelgoed van het Jaar. Voor meer informatie over deze verkiezing en over winnaars van eerdere edities kijk je hier.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...