Nominaties Speelgoed van het Jaar 2015

Nominaties Speelgoed van het jaar 2015De eerste nominaties Speelgoed van het Jaar 2015 zijn bekend. De vakjury van deze organisatie heeft de speelgoedproducten voor de verkiezing van dit jaar gekozen. Alle genomineerde producten zullen vanaf half augustus bekend worden gemaakt. Wij geven je alvast een sneak preview door een aantal genomineerden bekend te maken!

Nominaties Speelgoed van het Jaar 2015 verkiezing

Onder de genomineerden bevinden zich onder andere producten van de bekende speelgoedmerken VTech, Koninklijke Jumbo en Goliath Games.

Nominaties Speelgoed van het Jaar 2015 VTech

VTech Luxe JachtVTech is genomineerd in drie verschillende categorieën met drie verschillende producten. In de categorie nul tot en met drie jaar is het Vrolijke Vriendjes – Magisch Speelhuis één van de kanshebbers. In de categorie vier en vijf jaar is Little Love – Lis Leert Lopen genomineerd en in de categorie zes en zeven jaar is Flipsies – Sandy & Droomhuis / Luxe Jacht genomineerd.

Nominaties Speelgoed van het Jaar 2015 Goliath Games

Goliath Games EendjesdansOok Goliath Games heeft drie nominaties in de wacht gesleept. In de categorie zes en zeven jaar zijn Knipper Kikker en Schetenjacht genomineerd. In de categorie vier en vijf jaar is het spel Eendjesdans genomineerd.

Nominaties Speelgoed van het Jaar 2015 Koninklijke Jumbo

 Stratego Waterloo 200 YearsKoninklijke Jumbo heeft bij de verkiezing Speelgoed van het jaar 2015 twee nominaties in de wacht gesleept voor Blopens Frozen en Stratego Waterloo. De in mei jongstleden gelanceerde Blopens Frozen Activity Set is genomineerd in de categorie zes en zeven jaar. Het pas geleden gelanceerde bordspel Stratego Waterloo is genomineerd in de categorie twaalf plus.

Over Speelgoed van het jaar 2015

Half augustus worden alle genomineerde producten bekend gemaakt voor de verschillende categorieën. Vanaf dan kan het Nederlandse publiek stemmen op hun favorieten, waarna in het najaar de grote winnaars van de Speelgoed van het Jaar 2015 verkiezing bekend worden gemaakt.

[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Dit vind je misschien ook leuk...