Oranje WK puzzel Koninklijke Jumbo

Oranje WK puzzel Koninklijke JumboMet het Wereld Kampioenschap voetbal in zicht, kondigen de eerste fan artikelen zich aan. Eén daarvan is de speciale WK puzzel van Koninklijke Jumbo: Jan van Haasteren 3 in 1 – Voetbal! Deze oranje WK editie bevat drie grappige platen in voetbalthema en een gratis bierviltjes spel van striptekenaar Jan van Haasteren.

Over Oranje WK puzzel Koninklijke Jumbo

De Jan van Haasteren 3 in 1 Voetbal puzzels zijn speciaal bedoeld om in de voetbalstemming te komen voor het aanstaande wereldkampioenschap, maar ook om tijdens het WK even te ontsnappen aan de wedstrijden op televisie en na het zien van een enorm spannende partij te ontspannen. Kortom, deze oranje puzzels zijn het ideale tijdverdrijf voor iedereen voor en tijdens het WK.

De set bevat drie door Jan van Haasteren getekende platen met elk een ander aantal puzzelstukjes:

– Voetbal Waanzin (500 puzzelstukjes)
– Voetbalkampioenschappen (750 puzzelstukjes)
– Voetbal (1.000 puzzelstukjes)

Verder bevat deze puzzel set een bierviltjes spel welke gratis wordt meegeleverd. De viltjes zijn voorzien van grappige plaatjes getekend door Jan van Haasteren. De adviesverkoopprijs van de Jan van Haasteren 3 in 1 – Voetbal! puzzel is €24,99.

Wist je trouwens dat er ook een Jan van Haasteren puzzel app beschikbaar is voor de iPad? En deze app puzzels bevat voor zowel beginners als gevorderden?

Over Jan van Haasteren

Striptekenaar Jan van Haasteren is bekend als één van de striptekenaars van de Toonder Studio. Bij deze tekenstudio werkte hij aan stripboeken met daarin onder andere Kappie, Tom Poes en Hiawatha. Afgelopen jaar werd de beroemde tekenaar Jan van Haasteren benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn werk als tekenaar.

Puzzelfeiten

Uit onderzoek onder bijna duizend Nederlandse puzzelaars, uitgevoerd door Koninklijke Jumbo, blijkt dat voor ruim 80% van de puzzelaars de favoriete puzzel-dag de zondag is. Zo’n 80% van de puzzelaars puzzelt om te relaxen en van de puzzelaars is 42% man en 58% vrouw.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...