Pim Pam Pet Het Laatste Woord

Pim Pam Pet Het Laatste Woord Wie kent het spel Pim Pam Pet niet van vroeger? Pim Pam Pet blijkt nog steeds razend populair en dat is één van de redenen dat Koninklijke Jumbo dit spel in een nieuwe, moderne en uitdagende uitgave opnieuw uit gaat brengen. Dit najaar verschijnt deze nieuwe editie van Pip Pam Pet: Pim Pam Pet Het Laatste Woord*.

Over Pim Pam Pet Het Laatste Woord

Pim Pam Pet Het Laatste WoordMet Pim Pam Pet moet je vragen beantwoorden én bij de traditionele versie moet het antwoord beginnen met de letter die gedraaid is met het letter rad. Bij deze nieuwe versie mag je zelf bepalen met welke beginletter je start. Vooraf kies je een categorie, start je de timer en moet je binnen tien seconden een goed antwoord geven. Hierna druk je de beginletter van dit woord in. De volgende speler noemt nu een woord met een beginletter welke nog niet is gebruikt, waardoor de spanning enorm op kan lopen. Let op: iedere letter moet aan bod komen! De speler die het laatste woord noemt, wint het potje. Om de vaart in het spel te houden, ontbreken een aantal ‘lastige’ letters: Q, U, W, X, Y en Z.

Pim Pam Pet Het Laatste Woord is een spel geschikt voor twee tot tien spelers vanaf 8 jaar. Goed bevonden voor kleine en grote gezelschappen. Pim Pam Pet Het Laatste Woord is vorig jaar al in Frankrijk uitgebracht, waar het in no time één van de populairste spellen is geworden en zelfs is verkozen tot Spel van 2013. Deze energieke versie van het welbekende Pim Pam Pet zorgt gegarandeerd voor fantastische en zenuwslopende spel avonden met vrienden en familie!

De adviesverkoopprijs van Pim Pam Pet Het Laatste Woord is €19,99. Vanaf dit najaar is Pim Pam Pet Het Laatste Woord van Koninklijke Jumbo verkrijgbaar bij de betere webwinkels, speelgoed- en spellen-winkels.

*Pim Pam Pet Het Laatste Woord is gelijk aan het in 2012 uitgebrachte Pim Pam Pet The Battle

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.3]

Dit vind je misschien ook leuk...