Playlab Puzzels

Playlab PuzzelsVanaf september 2014 zijn er vier nieuwe puzzels verkrijgbaar van Playlab, het pre-school merk van Koninklijke Jumbo. Met deze Playlab Puzzels – Puzzel Je Lichaam, Puzzel Benelux, Puzzel Europa en Puzzel De Wereld – maken jonge kinderen spelenderwijs kennis met het menselijk lichaam en met de wereld. Puzzels zijn perfect om de fijne motoriek en het inzicht van jonge kinderen te ontwikkelen.

De Playlab puzzels zijn er vanaf 30 tot 126 puzzelstukjes en zijn daarmee de perfecte uitdaging voor jonge kinderen en hun ouders. Samen puzzelen is goed voor de ontwikkeling van jonge kinderen, daarnaast kun je als ouder direct uitleg geven over bijvoorbeeld de verschillende functies van het menselijk lichaam.

Playlab Puzzel Je Lichaam

Playlab Puzzel je LichaamDit is een dubbelzijdige puzzel die bestaat uit dertig stukjes. Op één kant van de puzzel staat het lichaam van een meisje afgebeeld, aan de andere kant het lichaam van een jongen. Een ideale puzzel om te leren waar je schouder of knie zit. De Playlab Puzzel Je Lichaam is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Playlab Puzzel Benelux

Deze puzzel bestaat uit zeventig stukjes en heeft als afbeelding een kaart van de Benelux: België, Nederland en Luxemburg. Tijdens het puzzelen leren kleuters waar de hoofdsteden liggen en waar sommige plaatsen bekend om staan. Zo komen ze er achter dat de Dom in Utrecht staat, Texel bekend staat om schapen, heerlijke vlaaien uit Limburg komen en dat er een prachtige Kathedraal in Antwerpen staat. Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Playlab Puzzel Europa

De Playlab Puzzel Europa heeft logischerwijs als afbeelding de topografische kaart van Europa en bestaat uit 126 puzzelstukjes. Op deze puzzel staan alle Europese landen inclusief hoofdsteden, de zeeën en diverse toeristische bezienswaardigheden afgebeeld. Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

Playlab Puzzel de Wereld

Playlab Puzzel de WereldReis de wereld rond met deze Playlab puzzel die bestaat uit 37 puzzelstukjes. Deze puzzel leert je kind waar bepaalde dieren zoals de pinguïns leven en waar beroemde gebouwen zoals de Piramides staan. Playlab Puzzel de Wereld is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Verkrijgbaarheid Playlab Puzzels

Deze vier nieuwe Playlab Puzzels zijn vanaf september 2014 verkrijgbaar bij diverse speelgoedwinkels en verschillende webwinkels. Al deze Playlab Puzzels hebben een adviesverkoopprijs van €9,99.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...