PLAYMOBIL Modewereld

Playmobil ModewereldPLAYMOBIL heeft een nieuwe Fashion Show speelset op de markt gebracht waarmee kinderen van vier tot tien jaar op een speelse wijze de modewereld kunnen verkennen. Speciaal voor deze speelset heeft Bastiaan van Schaik samen met PLAYMOBIL de PLAYMOBIL figuren gestyled in de nieuwste herfst- en wintertrends van 2015 / 2016. Kinderen treden hiermee de PLAYMOBIL modewereld in.

Over PLAYMOBIL Modewereld

In de PLAYMOBIL Modewereld kun je een eigen modeshow in elkaar zetten, zelf outfits samenstellen en de PLAYMOBIL figuren laten paraderen over een flitsende catwalk. De PLAYMOBIL figuren voor deze set zijn samen gesteld door mode goeroe Bastiaan van Schaik en zijn geïnspireerd door de trends voor komende herfst en winter. Deze door Bastiaan van Schaik persoonlijk geselecteerde modetrends zijn gebaseerd op het kleurrijke straatbeeld van Milaan en Parijs.

Bastiaan van Schaik over de PLAYMOBIL modewereld: Het was super tof om de PLAYMOBIL-figuren te ‘stylen’ in de nieuwste herfst- en wintertrends. Ik hoop dat mensen hierdoor gemotiveerd raken om meer met mode te experimenteren. Want ook hier geldt weer: style has no size. Het is jammer dat deze PLAYMOBIL- figuren niet te koop zijn, maar met de Fashion Show speelset kunnen de kids nu ook zelf modewereldje spelen én PLAYMOBIL stylen. Dat is misschien nog wel veel leuker!

Verkrijgbaarheid PLAYMOBIL Fashion Show speelset

De Fashion Show speelset is verkrijgbaar vanaf €36,99 bij verschillende speelgoed winkels. De kleinere en aanvullende sets hebben een adviesverkoopprijs van €10,99.

Diverse PLAYMOBIL producten kun je nu hier bestellen!

Playmobil Modewereld

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...