Pokémon 2017 World Championships

Pokémon 2017 World ChampionshipsPokémon fans opgelet! Binnenkort vind het grootste Pokémon event van het jaar plaats! Van 18 tot 20 augustus 2017 vinden de Pokémon 2017 World Championships plaats in Anaheim, Californië. Tijdens deze wereldkampioenschappen Pokémon nemen de beste Pokémon trainers ter wereld het tegen elkaar op in een driedaags event.

Over Pokémon 2017 World Championships

Op het Pokémon 2017 World Championships worden de beste Pokémon Trainers verwelkomt in het Anaheim Convention Center voor een driedaags event. De Pokémon Trainers nemen het tegen elkaar op in de Pokémon Sun en Pokémon Moon videogame, Pokkén Tournament en Pokémon Trading Card Game. Hiermee maken de Pokémon trainers kans op $500.000 aan prijzen en natuurlijk het allerbelangrijkst: de titel Pokémon 2017 World Champion!

Op de Pokémon 2017 World Championships zullen enkel de topspelers uit de hele wereld tegen elkaar strijden om het officiële wereldkampioenschap Pokémon. Alleen de Pokémon TCG en videogame Trainers die gedurende het hele seizoen bij Championship Series hebben gestreden en voldoende punten hebben verdiend voor het kampioenschap komen in aanmerking voor dit toernooi.

Over Pokémon

Pokémon bestaat al sinds 1995 en is bedacht door Satoshi Tajiri. Pokémon zijn fictieve wezens die worden gevangen én getraind door mensen, de zogenaamde Pokémon Trainers. Dit doen ze om ze tegen elkaar te laten vechten voor de sport. Pokémon werd voor het eerst uitgebracht als spel voor de Game Boy en kwam later ook uit voor andere Nintendo consoles, als ruilkaartenspel, manga strips, televisieseries, speelfilms en een tijdschrift. In de zomer van 2016 kwam er de bekende app van Pokémon uit: Pokémon Go. In dit spel voor op de smartphone kun je Pokémon vangen en ze trainen en de ultieme Pokémaster worden. Kort geleden is er een update voor dit spel gekomen, waarmee er nog meer Pokémon in het spel terecht zijn gekomen die jij kunt vangen. Het mooie aan dit spel is, is dat de Pokémon overal kunnen zitten en je dus naar buiten moet om op jacht te gaan naar de Pokémon.

[Totaal: 3   Gemiddelde:  5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...