Pokémon Go Update

Pokémon Go UpdateDe ontwikkelaar van het populaire spel Pokémon Go heeft aangegeven dat er binnenkort een update voor het spel aankomt. Deze Pokémon Go update zorgt voor nieuwe spelmogelijkheden zoals bijvoorbeeld het onderling ruilen van Pokémon.

Over Pokémon Go Update

De CEO van Niantic Labs, Job Hanke, vertelde tijdens de Comic Con San Diego aan het publiek over deze Pokémon Go Update. Volgens Niantic hebben we op dit moment nog maar voor vijfentwintig procent kennis gemaakt met dit spel en zal er op termijn nog veel meer worden toegevoegd aan het spel. Naast het ruilen van Pokémon bekijkt de ontwikkelaar van dit spel ook naar andere mogelijkheden zoals om spelers zelf Pokémon te laten samenstellen en of er nog andere Pokémon (inclusief zeldzame!) aan het spel toegevoegd kunnen worden. Momenteel zijn er in totaal 151 Pokémon in het spel uit de eerste generatie. In de toekomst komen er nieuwe Pokémon uit andere generaties.

Pokémon Go ScreenshotOok de functies van de Pokéstops zullen worden verbeterd, waarbij er een mogelijkheid moet komen waarbij je Pokéstops kunt veranderen in Pokémon Centers waar je je Pokémon kunt genezen.

Verder zullen er meer Pokémon teamleiders komen en kunnen spelers binnenkort gaan kiezen voor Candela (Team Valor), Blanche (Team Mystic) en Spark (Team Instinct).

Een datum voor deze Pokémon Go update is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Over Pokémon Go

Pokémon Go is een spel ontwikkeld voor iOS- en Android-telefoons en maakt gebruik van augmented reality en GPS om animaties te projecteren op beelden van de camera van de telefoon. In Pokémon Go ga je als speler op jacht naar virtuele Pokémon om ermee te vechten, ze te vangen en vervolgens om ze te trainen.

Pokémon Go is op dit moment al 75 miljoen keer gedownload. In Nederland zijn er ruim 2 miljoen spelers volgens een marktonderzoek van onderzoeksbureau Multiscope onder 1074 Nederlands. Pokémon Go is volgens dit onderzoek vooral populair bij jongeren. Van de achttien plussers in Nederland speelt er op dit moment zo’n 16% dit spel. Vier op de tien van de 18-34 jarigen in Nederland spelen op dit moment dit spel en acht op de tien Pokémon Go spelers speelt het spel iedere dag.

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...