Pokémon Shuffle

Pokémon ShuffleVanaf nu kun je uren speelplezier beleven aan een nieuw Pokémon puzzelspel dat je zonder kosten kunt downloaden in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS. Dit nieuwe spel, Pokémon Shuffle, is uitgebracht door The Pokémon Company International en Nintendo.

Over Pokémon Shuffle

In Pokémon Shuffle neem je het op tegen drie of meer in een rij opgestelde Pokémon en baan je je een weg door verschillende spelfases. Het doel van dit spel is om de HP van de wilde Pokémon binnen het beschikbare aantal aanvallen tot nul te verminderen. Zet je traditionele Pokémon vechtvaardigheden in om de wilde Pokémon te verslaan en te vangen.

Dit spel kun je vanaf nu kosteloos downloaden in de Nintendo eShop waarna je het volledige spel kunt spelen. Je start het spel met vijf harten, waarvan voor iedere gespeelde fase één van wordt gebruikt. Daarna moet je wachten tot de harten weer zijn aangevuld om het spel te hervatten. Wil je sneller vooruit komen in dit spel? Dan kun je juwelen aanschaffen via je Nintendo eShop tegoed. Deze juwelen kun je in het spel weer inwisselen tegen allerlei voordelen in Pokémon Shuffle. De juwelen kosten €0,99 per stuk en zijn te koop in het spel Pokémon Shuffle. Om deze juwelen aan te schaffen moet je toegang hebben tot een Nintendo eShop account.

Via de StreetPass in dit spel kun je extra verbindingen krijgen. Wissel bijvoorbeeld spelrecords uit met andere spelers om te zien hoe zij in dit spel vooruitgang boeken. Ook kun je hiermee bonusjuwelen krijgen door andere spelers te bezoeken.

Later dit jaar kun je gratis nog meer speciale fases voor dit spel downloaden.

Zie hier de Pokémon Shuffle Trailer:

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...