Qixels – Creatief Constructiespeelgoed

Qixels LogoMet het nieuwe creatieve constructiespeelgoed Qixels kun je je eigen toffe wereld creëren. Qixels is een nieuw product van Big On Toy Innovation (BOTI) en zijn blokjes die je met water eenvoudig aan elkaar kunt verbinden. Dit gave speelgoed wordt dit voorjaar op de markt gebracht.

Over Qixels

Qixels PakketMet de blokjes van Qixels kun je een zelf bedachte wereld ontwerpen vol kleurrijke monsters, ridders, dieren en andere figuren. De blokjes kun je middels water of de Turbospray aan elkaar hechten. De blokjes zijn er in verschillende kleuren zodat je oneindig kunt combineren en fantaseren. Door de speciale sjablonen en werkbladen, kun je eenvoudig de gaafste ontwerpen maken. Nadat je creatie ligt, maak je ze nat zodat ze goed aan elkaar vast plakken.

Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar. Met het themapakket Monsters uit de Diepten kun je coole zeemonsters maken. Met het themapakket Monstermanie kun je ‘normale’ monsters maken. Het themapakket Skelettenlegers is er voor de kinderen die dit gaver vinden, voor de Science Fiction fans is er het themapakket Ruimteinvasie. Voor de kleine ontdekkers is er het themapakket Insectenwereld en voor de liefhebbers van ridders is het themapakket Middeleeuwse Gekte het juiste pakket van Qixels.

Per themapakket vind je vier ontwerpsjablonen samen met ruim vijfhonderd blokjes, een standaard, twee accessoires en een instructieboekje. De adviesverkoopprijs hiervan is €12,99.

Qixels TurbosprayDe Turbospray is een speciale spuit waarbij je het water met een flinke snelheid op de blokjes kunt sprayen, zodat de Qixels blokjes enorm snel aan elkaar hechten. De Turbospray zit in een pakket samen met vijfhonderd blokjes, twee werkbladen, twee standaarden, twee displaystandaarden, twee accessoires, een opbergdoos en een instructieboekje. De adviesverkoopprijs van de Turbospray is €17,99.

Verder is er een ontwerpmaker verkrijgbaar met maar liefst twaalfhonderd blokjes en acht ontwerpsjablonen voor urenlang speelplezier. De ontwerpmaker wordt geleverd met een werkblad, een opbergdoos, een verstuiver en een instructieboekje. De ontwerpmaker heeft een adviesverkoopprijs van €22,99.

Qixels

[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Dit vind je misschien ook leuk...