Recensie Little People Grote Dierenset Nijlpaard

Naam: Little People Grote Dierenset Nijlpaard
Producent: Fisher-Price
Adviesverkoopprijs: €16,99
Leeftijdscategorie: 1-5 jaar

Verkooptekst fabrikant: Hoe meer ze groeien, hoe meer ze ontdekken! Onderzoek, ontdek en bedenk. Dit nijlpaard maakt grappige kauwgeluiden.
Klopt dit? Dit nijlpaard maakt zeker grappige geluiden!

Recensie Little People Grote Dierenset Nijlpaard

Recensie Little People Grote Dierenset NijlpaardVoor kinderen die van dieren houden, is deze set van Little People perfect om mee te spelen. Ze kunnen de dierenverzorgers helpen om het dier te verzorgen en er voor te zorgen dat ze een fijne tijd in de dierentuin hebben. De dierentuin waar je eigen kind de grote baas van is!

Over Little People Grote Dierenset Nijlpaard

Deze set van Little People bestaat uit een groot nijlpaard, een verzorger en eten. Het nijlpaard van deze set is heel speciaal: voor een dier uit de Little People collectie, is het nijlpaard erg groot! Heel realistisch dus in vergelijking met de verzorger. De poten en het hoofd van het nijlpaard kunnen bewegen. Wanneer je het hoofd beweegt, maakt het nijlpaard grappige geluiden. Het nijlpaard uit deze set is knap vormgegeven en met simpele details afgemaakt. Zo zijn de nagels van het nijlpaard wit gemaakt en is de vorm net zoals in het echt.

Conclusie recensie Little People Grote Dierenset Nijlpaard

Recensie Little People Grote Dierenset NijlpaardHet nijlpaard, de verzorger en het eten uit deze set zijn gemaakt van stevig plastic, zoals we gewend zijn van Little People en Fisher-Price producten. Deze producten kunnen dus goed tegen een stootje. De geluiden van het nijlpaard zijn grappig, de allerkleinsten vinden dit prachtig om te horen en krijgen er geen genoeg van! Het nijlpaard werkt op 2 AAA batterijen die worden meegeleverd (groot pluspunt!).
Kinderen leren met deze set te onderzoeken, te ontdekken en hun fantasie te te gebruiken. De recensie Little People Grote Dierenset Nijlpaard wordt daarom door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende acht.

Waardering Recensie Little People Grote Dierenset Nijlpaard: 8/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.5]

Dit vind je misschien ook leuk...