Reis door de ruimte met André Kuipers

SpellenVanaf zestien oktober 2017 is het spel ‘Reis door de ruimte met André Kuipers’ verkrijgbaar bij de verschillende speelgoedwinkels. Samen met leverancier Just Games heeft de Nederlandse astronaut dit spel ontwikkeld. Als kind was hij namelijk al gek op het spelen van spelletjes samen met zijn broers, familie en vrienden. Vandaag de dag is dat nog steeds een favoriete bezigheid. Samen met Just Games is daarom dit unieke en duurzame ruimtevaartspel ontwikkeld.

Over Reis door de ruimte met André Kuipers

Het bordspel ‘Reis door de ruimte met André Kuipers’ is een educatief bordspel en is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. In dit spel leer je niet alleen over de ruimte om ons heen, ook astronauten-vaardigheden komen aan bod. Zo moet je onder andere leren om geduldig op je beurt te wachten, met verlies en tegenslag om te gaan, te plannen en keuzes te maken. Van alles wat een echte astronaut ook mee maakt tijdens ruimte missies!

André Kuipers: “Ons universum is onvoorstelbaar groot en er valt ongelooflijk veel te ontdekken. In dit spel neem ik je mee naar bijzondere plekken en objecten die in de ruimte te vinden zijn. Dat is niet alleen heel spannend, je leert ook iets over de ruimte om ons heen.”

Reis door de ruimte met André Kuipers

Trotseer in dit spel de ruimte en ga op jacht naar verbazingwekkende objecten en verschijnselen uit het universum. Tijdens iedere missie leer je over het heelal en verdien je een flightpatch. Heb jij als eerste al je missies volbracht en je raket terug op aarde gebracht? Dan heb je gewonnen!

Verkrijgbaarheid Reis door de ruimte met André Kuipers

Het bordspel Reis door de ruimte met André Kuipers is vanaf zestien oktober verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops zoals Intertoys, Bol.com en de eigen webshop van André Kuipers. De adviesverkoopprijs is €19,99.

Ben jij klaar om naar de ruimte te gaan?

[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

You may also like...