Rubik’s Void

Rubik's VoidKoninklijke Jumbo presenteert een nieuwe Rubik’s puzzel. Deze nieuwe versie van Rubik’s heeft als extra uitdaging een gat in het midden en luistert naar de naam Rubik’s Void. Rubik’s Void zal vanaf september verkrijgbaar zijn in de winkels.

Over Rubik’s Void

Omdat de welbekende Rubik’s Kubus dit jaar veertig jaar bestaat en nog steeds ongekend populair is, is er een nieuwe variant van ontwikkeld: de Rubik’s Void. Deze versie van Rubik’s heeft in het midden van de kubus een gat. Hierdoor wordt de Rubik’s Kubus een nog grotere uitdaging dan de normale versie. Net als bij de standaard Rubik’s Kubus moet je bij de Void ook aan de kubus draaien om de zes gekleurde ringen in hun oorspronkelijke vorm terug te krijgen.

Vanaf begin september is Rubik’s Void verkrijgbaar bij de betere speelgoedwinkels. De adviesverkoopprijs voor deze innovatieve kubus van Rubik’s is €19,99.

Populariteit Rubik’s

Dat de originele Rubik’s Kubus ongekend populair is, blijkt wel uit het feit dat de Rubik’s Kubus ’s werelds best verkochte puzzel is. Wereldwijd zijn er namelijk meer dan 350 miljoen exemplaren van verkocht! In 1974 werd de Rubik’s Kubus uitgevonden door Erno Rubik, waarna hij er ruim een maand over deed om deze puzzel zelf op te lossen.
Het wereldrecord Rubik’s Kubus oplossen is in handen van de Nederlander Mats Valk (18 jaar). Hij loste de puzzel in 5,55 seconden op. Dat er wereldrecords worden bijgehouden van een puzzel, geeft al aan hoe populair deze kubus is.

Rubik’s Speed Cube Pro Set

Rubik's Speed Cube Pro SetHeb jij altijd al het wereldrecord Rubik’s Kubus oplossen willen verbreken? Let dan goed op. Vanaf september is de Rubik’s Speed Cube Pro Set verkrijgbaar met daarin een Rubik’s Kubus met een verbeterd mechanisme. Hierdoor draait de kubus soepeler en sneller. Het verbeterde design zorgt ervoor dat tussen de binnenste bewegende delen en de blokjes minimale wrijving ontstaat en je gemakkelijker de kubus kunt draaien. De Rubik’s Speed Cube Pro Set is zo in te stellen, dat deze kubus voor jou perfect is afgesteld. Dankzij de drie meegeleverde veertjes, kun je de meest ideale spanning kiezen.

Deze pro Rubik’s Kubus is vanaf september enkel online verkrijgbaar bij verschillende webwinkels zoals Intertoys, Bart Smit en bol.com.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...