Shovel Knight: Game in 8-bit Retro Stijl

Shovel KnightOp zestien oktober wordt de game Shovel Knight uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo 3DS, Wii II en PC. Shovel Knight is een game in 8-bit retro stijl en geschikt voor gamers vanaf zeven jaar.
 

Over Shovel Knight

Shovel Knight is een game waarin je een heldhaftig avontuur beleeft. Je bent in dit spel een kleine ridder met een grootse missie: versla de gemene Tovenares en red je verloren geliefde. Neem dus de schop ter handen, zwaai ermee, deel onvergeeflijk harde klappen uit en graaf onvermoeibaar door. Shovel Knight moet een leger aan gemene ridders (The Order of No Quarter) verslaan voordat hij de gemene Tovenares kan bereiken.
 
Shovel Knight ScreenshotShovel Knight is een klassieke action adventure platform-game in 8-bit retro stijl. Ondanks de klassieke 8-bit look en feel, heeft deze videogame wel de technische mogelijkheden van nu: een gedetailleerde animatie, multi-layered parallax achtergronden en heeft het een innovatief game design.
 
Shovel Knight biedt DLC content: gratis updates voor battle mode, challenge mode, geslachtsverwisseling en speelbare bosses!
 
De PEGI Rating voor dit spel is 7+. Shovel Knight is ontwikkeld door Yacht Club Games en wordt in de Benelux gedistribueerd door Gadgy B.V.. Vanaf 16 oktober is deze 8-bit retro stijl game verkrijgbaar voor de nieuwste game consoles. De Soundtrack van deze game is afkomstig van Jake Kaufman en Manami Matsumae, bekend van de originele Mega Man score.
 
Ben jij klaar om je vijanden om ver te gooien, te duelleren met gemene ridders, te springen over gaten, schatten op te graven en meer? Dan is het Shovel Knight het spel voor jou! Shovel Knight is makkelijk te leren en spelen en is uitdagend voor alle niveaus.

Shovel Knight Screen Shot

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...