SmartGames De Drie Kleine Biggetjes App

SmartGames De Drie Kleine Biggetjes AppHet bordspel De Drie Kleine Biggetjes van SmartGames werd eerder dit jaar winnaar Speelgoed van het Jaar 2015. Dit spel neemt je terug in de tijd en vertelt het verhaal van het klassieke sprookje. Dankzij het enorme succes van deze avontuurlijke denkpuzzel, lanceert SmartGames nu ook een bijhorende app: SmartGames De Drie Kleine Biggetjes App.

Over SmartGames De Drie Kleine Biggetjes App

Met de SmartGames De Drie Kleine Biggetjes App vallen de kinderen van de ene verbazing in de andere. Met deze app blader je door het verhaal van de Drie Kleine Biggetjes en droom je weg bij wondermooie tekeningen, vergezeld van magische geluiden.

SmartGames De Drie Kleine Biggetjes AppDe SmartGames De Drie Kleine Biggetjes App is, net als het bijpassende bordspel, gebaseerd op het verhaal uit de bekende sprookjesboeken. Het spel De Drie Kleine Biggetjes is dit jaar verkozen tot Speelgoed van het Jaar in zowel Nederland als België.

Deze fantastische app van SmartGames is vanaf nu gratis te downloaden in de Google PlayStore voor Android apparaten en in de Apple App Store voor iOS apparaten.

Over SmartGames

De maker van de SmartGames De Drie Kleine Biggetjes App is SmartGames, een producent van internationaal bekroonde denkspellen. Iedere SmartGame heeft een uniek en innovatief spelmechanisme met thema’s die zowel jongens als meisjes aanspreken. SmartGames is er voor kleuters, kinderen, tieners, ouders, grootouders en echte puzzel professionals. Meer producten van SmartGames vind je op de website van SmartGames.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...