Spellen Spektakel 2013

Spellen Spektakel 2013In het weekend van 9 en 10 november is het weer zover, Spellen Spektakel, hét evenement voor spellenfans van jong en oud kan dan bezocht worden. Op Spellen Spektakel staan veel producenten van spellen met stands waar bezoekers de nieuwste spellen kunnen uitproberen en wanneer het ze bevalt ook direct kunnen aanschaffen.

Kinderplein
Speciaal voor kinderen is er een kinderplein ingericht waar spellen voor kinderen uitgebreid getest kunnen worden. Er staat een professioneel team klaar wat de kinderen begeleidt en de spellen op een deskundige manier uit kan leggen. Ook staat er een grote bak met Lego en Duplo klaar voor de kinderen waarmee ze de prachtigste dingen kunnen bouwen.

Demonstraties
Producenten presenteren tijdens Spellen Spektakel de nieuwste spellen en demonstreren dit aan het publiek. Erg fijn omdat je nu niet zelf alles uit hoeft te zoeken van een nieuw spel om het te kunnen beoordelen.

Toernooien
Zoals altijd kun je tijdens het Spellen Spektakel ook weer meedoen aan verschillende spellen toernooien met verschillende bordspellen en kaartspellen. Zo kun je o.a. meedoen aan het Magic toernooi van GameForce. Je kunt je via de website van Spellen Spektakel inschrijven tot op de dag van het toernooi. Je betaald een deelnemers-fee en je kunt vele (geld)prijzen winnen!

Op naar Spellen Spektakel 2013
Tijdens deze editie van Spellen Spektakel vind je vele producenten, winkels en verenigingen zoals Koninklijke Jumbo, Queen Games, Rielekst, The Game Master, 999 Games, Identity Games, Goliath en veel meer. Toegangskaarten voor Spellen Spektakel 2013 kun je via de website van Spellen Spektakel kopen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...