Stratego Pirates van Koninklijke Jumbo

Stratego PiratesKoninklijke Jumbo brengt in augustus een avontuurlijke variant uit op de bordspelklassieker Stratego met in de hoofdrol stoere piraten: Stratego Pirates. Deze nieuwe variant is een spannend spel met een echt piratenschip en geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. In dit nieuwe spel van Koninklijke Jumbo moet je als vanouds de vlag van je tegenstander veroveren.

Over Stratego Pirates

Stratego Pirates is geïnspireerd op het iconische bordspel Stratego. In deze variant voer je samen met de stoere piraten een avontuurlijke zeeslag uit en enter je het schip van je tegenstander om de verborgen vlag te veroveren. Dit in combinatie met de actie van het scheepskanon dat vanaf een schip vuurt, maakt deze nieuwe variant onweerstaanbaar voor jonge avonturiers.

Dit nieuwe Stratego spel speel je met twee stoere piratenkapiteins, waarbij iedere speler een schitterend piratenschip tot zijn / haar beschikking heeft. Deze schepen zijn uitgerust met een compleet arsenaal aan bommen, piraten, goud en een goed verborgen vlag. Samen met Kapitein Roderick Roodbaard begin je onverschrokken aan je zeeslag. Net zoals bij de standaard versie van Stratego is het doel van dit spel om de vlag van je tegenstander te veroveren, maar dan op een iets andere wijze. Je moet het schip van je tegenstander enteren, het beschieten met je scheepskanon en je moet de vijandelijke piraten voeren aan de haaien. Degene die de vlag van de tegenstander als eerste verovert wint het spel is de schrik der zeven zeeën!

Stratego Pirates

Verkrijgbaarheid Stratego Pirates

Deze nieuwe versie van Stratego, Stratego Pirates, is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar en voor twee spelers. Een gemiddeld potje Stratego Pirates duurt ongeveer dertig minuten. Stratego Pirates is verkrijgbaar augustus bij diverse speelgoedwinkels en online shops. De adviesverkoopprijs voor dit spel is €39,99.

Ben jij een stoere, winnende piratenkapitein of delf je het onderspit in deze prachtige zeeslag tijdens een spannend potje Stratego?

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 4.1]

Dit vind je misschien ook leuk...