Stratego Single Player App

Stratego Single Player AppDe vlag kan uit, want Koninklijke Jumbo en Youdagames lanceren een nieuwe app waarin het klassieke strategische bordspel Stratego centraal staat. Met de Stratego Single Player App speel je vanaf nu ook Stratego op een smartphone of tablet. Deze Stratego App vind je onder de naam ‘Stratego Single Player’.
 

Over Stratego Single Player App

Stratego Single Player App ScreenshotDeze mobiele editie van het prachtige spel Stratego kan zowel op smartphones als op tablets worden gespeeld. Het uiterlijk van Stratego in deze app is modern en heeft een frisse uitstraling. Zoals de naam ‘Stratego Single Player’ al zegt, speel je dit spel tegen de computer. Doordat de AI engine is ontworpen door een wereldkampioen Stratego, is deze versie van het spel beter dan ooit. Je kunt je computer tegenstander instellen op een makkelijk, normaal en moeilijk niveau.
 
Zoals bekend draait alles bij een spel Stratego om tactiek, strategie en bluf. Van dit populaire spel zijn er wereldwijd al meer dan vijftig miljoen exemplaren verkocht en dat is niet zo gek. In deze digitale versie van Stratego kun je de vijand verslaand in een klassiek veertig tegen veertig spel, een ‘quick’ zestien tegen zestien spel of door een volledige campagne te spelen. Met Unlimited Stratego Battles speel je in de Stratego Single Player App zoveel veldslagen als je wilt met eindeloze opstellingen en strategieën. Doordat je met deze Stratego App geen internetverbinding nodig hebt (buiten de installatie om) kun je dit spel offline spelen waar en wanneer je maar wilt.

Stratego Single Player App Screenshot VictoryVolgens Arend Smit, Managing Director van Koninklijke Jumbo, is Stratego een prachtig en sterk merk dat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gespeeld, iets waar Jumbo trots op is. Doordat de samenwerking met Youdagames uitstekend verliep, is Koninklijke Jumbo meer dan tevreden over het eindresultaat dat Youdagames heeft geleverd. De Stratego Single Player App is een perfecte toevoeging geworden aan het mooie portfolio van Stratego.

De producer van Stratego bij Youdagames, Jur van Teunenbroek, zegt dat deze versie van Stratego speciaal is ontworpen voor mobiel en de manier waarop je als mobiele gamer speelt. Dat betekend korte sessies en de mogelijkheid om overal te spelen. Daarnaast moet het voor zowel jongere als ouderen spelers een geweldige game zijn, net zoals het fysieke bordspel.

Beschikbaarheid Stratego Single Player App

De Stratego Single Player App kost €1,99 en is verkrijgbaar in de Google Play Store, de App Store en de Amazon Store.

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...