Super RC Racecircuit van Toet Toet

Super RC Racecircuit van Toet ToetWil jij ook scheuren op het indrukwekkende Super RC Racecircuit van Toet Toet? De nieuwe Verstappen woont nog lekker thuis! VTech brengt dit nieuwe concept voor de Toet Toet auto’s uit voor de kleine racemonsters op deze wereld!

Over Super RC Racecircuit van Toet Toet

Volgens VTech zijn er fantasieën en dromen over, welke je nooit te lang moet uitstellen. Daarom moeten de we kleintjes alle support van de wereld geven, om zich in hun prille jaren te ontwikkelen tot de wereldkampioen van straks.

Super RC Racecircuit van Toet ToetHet Super RC Racecircuit van Toet Toet is het allernieuwste concept in de Toet Toet serie. Hiermee draagt VTech een steentje bij in de ontwikkeling van talent. Dit super stoere racecircuit prikkelt niet alleen de fantasie, maar stimuleert ook motorische- en taalvaardigheden. Ook al wordt het uiteindelijk niets in de topsport, het is behendigheid waar alle kleintjes altijd iets aan hebben.

Op dit immense circuit racen de op afstand bestuurbare raceauto’s Ruud en Rick rond. Tijdens het racen op dit circuit komen ze diverse stunts en obstakels tegen. De Magische Sensors op dit circuit, zorgen voor liedjes, melodietjes en gesproken woorden. Ondertussen is geen enkele race gelijk aan een andere race. Iedere dag levert deze prachtige baan ontdekkingen en ervaringen op. Rick RC Raceauto, de snelste van het stel, wordt direct meegeleverd bij dit circuit.

Adviesverkoopprijs Super RC Racecircuit van Toet Toet

Het Super RC Racecircuit van Toet Toet heeft een adviesverkoopprijs van €69,95. De VTech Toet Toet Ruud RC Raceauto kost €19,95. Deze nieuwe producten van VTech kun je kopen bij de betere speelgoedwinkels, zowel offline in de winkelstraten in de stad als online bij diverse webwinkels.

Super RC Racecircuit van Toet Toet

[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.7/5]

Dit vind je misschien ook leuk...