Tantrix wereldrecord poging

Tantrix Wereldrecord PogingTantrix kondigt aan dat er weer een Tantrix wereldrecord poging wordt ondernomen, deze keer in Almere. De poging om het record te verbreken gaat in het weekend van 17 en 18 mei 2014 plaatsvinden.

Tantrix wereldrecord

De wereldrecord poging zal een aanval zijn op het huidige wereldrecord Tantrix spaghetti leggen zijn. Om de Tantrix wereldrecord poging te laten slagen zal het huidige Tantrix wereldrecord van ruim 43.500 stenen verbetert moeten worden. Het huidige Tantrix wereldrecord is in handen van leerlingen van het Helen Parkhurst.
Deze nieuwe Tantrix werelrecord poging zal worden ondernomen door honderd leerlingen uit de NEO-klassen en het Talentenlab uit Almere. Voor deze poging willen de leerlingen maar liefst 50.000 Tantrix stenen neerleggen en daarmee ruim het huidige record te verbeteren. En dat binnen twaalf uur!

Waarom Tantrix wereldrecord poging

Deze Tantrix wereldrecord poging wordt ondernomen om een nieuw interactief en uitdagend schoolplein te kunnen financieren voor basisschool Olivijn. Basisschool Olivijn is een school voor kinderen met een lichamelijke, geestelijke of meervoudige beperking en heeft voor de leerlingen een nieuw schoolplein nodig waar de leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen en zich thuisvoelen. Het nieuwe schoolplein zal minimaal €50.000 kosten en alle bijdrages hiervoor zijn welkom.

Sponsoring van deze Tantrix wereldrecord poging is daarom zeer gewenst.

De Tantrix wereldrecord poging is op zaterdag 17 en zondag 18 mei live mee te maken van elf uur ’s morgens tot vijf uur in de middag op Bordes 4 in Almere op de hoek naast de Almeerse Juristen Groep.

Meer informatie over deze record poging en de mogelijkheid tot sponsoring en financiering is te vinden op de volgende website of via de speciaal hiervoor aangemaakte Facebook pagina. Draag jij ook je steentje bij?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...