DVD Tarzan Lord of the Jungle

Warner Home VideoWarner Bros. Home Entertainment brengt op zes juli, gelijktijdig met de bioscoop release van The Legend of Tarzan, het complete eerste seizoen van de tekenfilmreeks uit op DVD. Deze volledig handgetekende tekenfilmreeks Tarzan Lord of the Jungle uit de jaren zeventig is nu voor het eerst verkrijgbaar op DVD.

Over Tarzan Lord of the Jungle

DVD Tarzan Lord of the JungleDeze tekenfilmreeks uit de jaren zeventig is gebaseerd op de avonturen van Edgar Rice Burroughs’ aapman en daarmee onmisbaar in de collectie van Tarzan fans en tekenfilmliefhebbers. De DVD Tarzan Lord of the Jungle bevat zestien afleveringen van tweeëntwintig minuten per aflevering, geschikt voor alle leeftijden. Het verhaal van deze serie gaat over Tarzan, die opgroeit in de jungle nadat zijn ouders zijn overleden. Tarzan wordt opgevoed door Kala, een vrouwelijke aap. Kala leert Tarzan van alles over het leven in het wild. Tarzan is een snelle leerling, hij wordt met de dag sterker en raakt bevriend met alle dieren uit de jungle. De jungle waar Tarzan woont is een plek vol schoonheid en gevaar; verloren steden met goed en kwaad.

Doordat Tarzan Lord of the Jungle hand getekend is, weten we dat er vele uren aan tekenwerk in zit. Het is gemaakt op de ouderwetse manier. Tegenwoordig worden tekenfilms niet meer op deze manier gemaakt, en dat maakt deze release extra bijzonder.

De DVD Tarzan Lord of the Jungle is verkrijgbaar vanaf zes juli 2016. Op het moment van schrijven is de adviesverkoopprijs nog niet bekend.

De DVD bevat de volgende afleveringen:

Tarzan and the City of Gold
1. Tarzan and the Vikings
2. Tarzan and the Golden Lion
3. Tarzan and the Forbidden City
4. Tarzan and the Graveyard of the Elephants
5. Tarzan’s Return to the City of Gold
6. Tarzan and the Strange Visitors
7. Tarzan and the Land of the Giants
8. Tarzan and the Knights of Nimmr
9. Tarzan’s Rival
10. Tarzan and the City of Sorcery
11. Tarzan at the Earth’s Core
12. Tarzan and the Ice Creature
13. Tarzan and the Olympiads
14. Tarzan’s Trial
15. Tarzan, the Hated

[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...