The Zelfs Paddenstoel Zweefmolen

The ZelfsDe kleurrijke en magische wezentjes The Zelfs krijgen een nieuwe attractie in Zardenia: de Paddenstoel Zweefmolen. Vanaf oktober kun je het magische land van de Zelfs, Zardenia, uitbreiden met dit prachtige stuk speelgoed.

Over The Zelfs Paddenstoel Zweefmolen

The Zelfs Paddenstoel ZweefmolenThe Zelfs Paddenstoel Zweefmolen wordt geleverd met een exclusieve Zelf en een kikkerbedeltje dat geluk zal brengen. Met twee andere Zelfs kan deze nieuwe Zelf plaatsnemen in een stoeltje van de Paddenstoel Zweefmolen. Draai vervolgens aan de knop en de Zelfs vliegen in het rond! Vanaf oktober is The Zelfs Paddenstoel Zweefmolen verkrijgbaar in de speelgoedwinkels en webwinkels. De adviesverkoop voor de Paddenstoel Zweefmolen is €17,99.

Wie zijn The Zelfs?

De Zelfs zijn kleurrijke en magische wezentjes die wonen in het magische en geheime land Zardenia. Ze spelen in de betoverende tuin met hun haar en met elkaar. Iedere Zelf is anders en heeft zijn of haar eigen uiterlijk en persoonlijkheid. The Zelfs hebben diverse haaraccessoires zoals extensions en borstels. Deze extensions hoeven niet door jouw Zelf gedragen te worden, je kunt ze ook zelf in je haar verwerken. In totaal zijn 54 verschillende Zelfs, verkrijgbaar vanaf €2,49 voor de kleine wezentjes (36 verschillende), €7,99 voor de medium wezentjes (12 verschillende) en €12,99 voor de grote wezentjes (6 verschillende).

Andere Zelf producten

Naast The Zelfs Paddenstoel Zweefmolen zijn er ook andere sets verkrijgbaar. Zo is The Zelfs Kapsalon al verkrijgbaar. In deze kapsalon kunnen de Zelfs experimenteren met hun funky haar. Deze kapsalon ziet eruit als een bloempot en bevat een stoeltje waar een Zelf op kan zitten. Met een druk op de knop draait je Zelf in het rond. Verder heeft deze kapsalon een kleine spiegel, een ladekastje met hair extenstions, haarclipjes, een kroontje en een exclusieve Zelf.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...