Thomas de Stoomlocomotief Verjaardagsfeest

Thomas de Stoomlocomotief VerjaardagsfeestThomas de Stoomlocomotief is jarig en nodigt je daarom uit voor zijn 70e verjaardag! Aanstaande 25 februari geeft Thomas de Stoomlocomotief een verjaardagsfeest en iedereen is welkom. Woensdag 25 februari kun je het Thomas de Stoomlocomotief Verjaardagsfeest meemaken op het station NS Haarlem Centraal.

Over Thomas de Stoomlocomotief Verjaardagsfeest

Het Thomas de Stoomlocomotief Verjaardagsfeest is op 25 februari van 13:00 uur tot 15:00 uur op perron 3A in de wachtruimte voor de 2e klasse op station NS Haarlem Centraal. Hier heet Thomas de Stoomlocomotief je welkom en kun je onder het genot van een glas limonade en wat lekkers kijken naar de muzikale voorstelling van Thomas de Stoomlocomotief. Na afloop van deze voorstelling kun je met Thomas en zijn team op de foto!
Verder kun je op de 70e verjaardag van Thomas de Stoomlocomotief spelen met het allernieuwste Thomas de Stoomlocomotief speelgoed van Mattel.

Op het Thomas de Stoomlocomotief Verjaardagsfeest is iedereen welkom! Deel daarom dit bericht met iedereen zodat het een super gezellige verjaardag wordt!

Over Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief SpiraalbaanThomas de Stoomlocomotief werd zeventig jaar geleden, in 1945, bedacht door een vader die spannende verhalen aan zijn zieke zoon wilde vertellen. Deze verhalen werden al snel uitgebracht in een boekenreeks en inmiddels is er een wereldwijd goed bekeken televisie serie van Thomas de Stoomlocomotief.

Ter ere van het zeventig jarige jubileum brengt Mattel nieuw speelgoed van Thomas de Stoomlocomotief uit. Diverse nieuwe metalen en houten voertuigen zoals Samson de Trein, de speelsets Sodor Houtmolen, Spiraalbanen, de spannende Brullende Dinobaan en een handige Sodor reistas waarin wel vijftig stoomlocomotieven passen.

Thomas de Stoomlocomotief week bij speelparadijs Ballorig

Krijg je geen genoeg van Thomas de Stoomlocomotief? Goed nieuws! In alle vestigingen van Ballorig is het van twee tot en met zes maart Thomas de Stoomlocomotief week. Ter ere van de zeventigste verjaardag liggen er in de vestigingen van Ballorig kleurplaten van Thomas de Stoomlocomotief en voldoende teken- en knutselspullen om de allermooiste tekening van Thomas te maken. En natuurlijk kunnen er prachtige prijzen worden gewonnen.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...