Uitbreiding VTech Switch en Go Dino’s

Uitbreiding VTech Switch en Go Dino’sVTech zorgt voor een uitbreiding van de Switch en Go Dino’s en komt met vier nieuwe Turbo-karakters en een lanceerbaan die te gebruiken is voor alle karakters uit deze serie.

Over uitbreiding VTech Switch en Go Dino’s

De Switch en Go Dino’s van VTech zijn populair doordat slimme techniek dusdanig verwerkt is dat er ruig mee gespeeld kan worden zonder dat je bang hoeft te zijn dat het snel kapot gaat.

Met de Lancerosaurus – de lanceerbaan voor iedere dino en elke raceauto uit de Switch en Go Dino’s collectie, schiet je de bijgeleverde T-Rex zeer gemakkelijk tot wel zes meter weg. Hoe langer je je drukt, des te verder je de T-Rex weg kunt schieten. De Lancerosaurus heeft een vocabulaire van zo’n 25 zinnen en geluiden. Gelukkig is het volume aan te passen. Doordat je met deze baan ook de oudere Switch en Go Dino’s kunt gebruiken, wordt het spelen met oud speelgoed ineens weer superleuk!

De vier nieuwe karakters zijn klein, behendig en luisteren naar de namen Twister de Triceratops, Stomr de Stegosaurus, Turbo de T-Rex en Speedy de Spinosaurus. Elke nieuwe dino heeft realistische geluiden, slimme weetjes en is natuurlijk behendig. Deze features stimuleren rollenspel en het ontwikkelen van de fantasie.
De dino’s kunnen zeer snel veranderen van dinosaurussen tot racemonsters die tegen een stootje kunnen. Iedere dino is voorzien van speciale capaciteiten en trucs.

Deze nieuwe speelgoed producten van VTech sluiten wederom aan op de idealen van VTech: met slim en kwalitatief hoogwaardig speelgoed een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind. Doordat er geen voor de hand liggende uitkomsten zijn en er geen voorbedacht stramien is kan het kind kan hiermee zelf op ontdekkingsreis gaan en heeft zelf de regie in handen.

De adviesverkoopprijs voor de Go Dino’s is €10,95. Voor de Switch & Go Dino’s Turbo Lancerosaurus inclusief T-Rex is dit €16,95.

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...