VTech Kidizoom Action Cam

VTech Kidizoom Action Cam Heb je een kind dat supergoed kan fietsen, skaten, klimmen of zelfs duiken en wil je daar alles van meemaken? Dat kan vanaf nu met de VTech Kidizoom Action Cam. Hét antwoord van VTech op de dure en kwetsbare camera’s voor volwassenen om hun sportieve prestaties mee vast te leggen.

Over VTech Kidizoom Action Cam

De VTech Kidizoom Action Cam is een kindvriendelijke camera die actie-proof is en dus tegen een stootje kan. Het geheugen van deze videocamera kan door middel van een microSD kaart worden uitgebreid tot wel 32GB. Ter info: op een 4GB micro SD kaart kun je zo’n 34.000 foto’s of 130 minuten film opslaan.

<img src="https://speelgoedmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/03/Gedeelte-4-268x300.gif" alt="VTech Kidizoom Action Cam " width="268" height="300" class="alignright size-medium wp-image-2182" />Middels de meegeleverde accessoires kun je de VTech Kidizoom Action Cam zeer eenvoudig monteren op een kinderfiets, een kinderhelm of op een skatebord. En dankzij de meegeleverde waterdichte behuizing kan de VTech Kidizoom Action Cam zelfs mee tijdens de meest fantastische middagen in / onder water tot een diepte van twee meter.

Op het heldere kleuren LCD scherm (1.4 inch, 3,56 cm) kun je alles wat is opgenomen direct terugzien. Vervolgens kun je op deze prachtige camera het beeld bewerken met grappige effecten, stempels en kaders om het daarna te delen met je vrienden.

Verder heeft de VTech Kidizoom Action Cam drie ingebouwde spelletjes zodat de kleine stuntmannen en –vrouwen zich nooit hoeven te vervelen. De Action Cam is geschikt voor kinderen van vijf tot twaalf jaar.

VTech Kidizoom Action Cam Specificaties

VTech Kidizoom Action Cam – LCD Kleurenscherm (1.4 inch, 3,56 cm)
– Waterbestendige behuizing
– Montage accessoires
– Ingebouwde spelletjes (3 games)
– Multishot opties
– Bewerkingsmogelijkheden
– Stootbestendig
– Oplaadbare batterij
– Micro USB kabel voor overzetten bestanden naar PC en opladen batterij
– Uitbreidbaar geheugen tot 32GB middels MicroSD kaart

De adviesverkoopprijs van de VTech Kidizoom Action Cam is €49,95 – 59,95.

Click to rate this post!
[Total: 25 Average: 3.7]

Dit vind je misschien ook leuk...