VTech Little Love Kiekeboe Baby

VTech Little Love Kiekeboe BabyTijdens de jaarlijkse speelgoedbeurs in Neurenberg – waar speelgoed fabrikanten hun plannen en producten voor het nieuwe jaar presenteren – heeft VTech de opvolger van de Little Love Praat met mij Baby gelanceerd: de VTech Little Love Kiekeboe Baby. Bij VTech staat de beschuit met muisjes klaar!

Over VTech Little Love Kiekeboe Baby

De VTech Little Love Kiekeboe Baby is het schattige zusje van de Little Love Praat met mij Baby en is dol op spelletjes, en niet geheel verwonderlijk is kiekeboe haar favoriete spelletje. Handjes voor de ogen, handjes weg: waar ben je nu? De VTech Little Love Kiekeboe Baby kan nog veel meer: ze kent haar lichaamsdelen, kan klappen in haar handjes en herkent emoties. Dit inspirerende product is een echt maatje voor peuters en kleuters in de leeftijd van één tot zes jaar.

VTech Little Love Kiekeboe BabyDe VTech Little Love Kiekeboe Baby is een vrolijke baby en ze kent zes gezongen liedjes en twintig melodietjes. Ook praten kan ze al heel goed, ze kan wel zestig verschillende zinnetjes spreken! Deze pop is niet alleen inspirerend, maar ook heerlijk knuffelbaar. De Little Love Kiekeboe Baby is er voor jongens en meisjes en is om van te houden en vooral om enorm veel van te leren. Het leren gaat spelenderwijs en stap voor stap in het ritme van de peuter of kleuter zelf.

Verkrijgbaarheid VTech Little Love Kiekeboe Baby

De VTech Little Love Kiekeboe Baby is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van één tot zes jaar en past net als de Little Love Praat met met mij Baby in de Little Love 3 in 1 Poppenwagen van VTech. Deze nieuwe pop van VTech is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere speelgoedwinkels en webshops en heeft een adviesverkoopprijs van €21,95.

Click to rate this post!
[Total: 12 Average: 4]

Dit vind je misschien ook leuk...