VTech Rijd & Leer Motorfiets

VTech Rijd & Leer MotorfietsSpring maar achterop bij mij… Achterop mijn VTech Rijd & Leer Motorfiets! Omdat VTech weet dat leren al begint op jonge leeftijd, heeft VTech weer een aantal nieuwe producten ontwikkeld voor de allerjongsten: de 3-in-1 Rijd & Leer Motorfiets en de Vrolijke Ballentoren

Over VTech Rijd & Leer Motorfiets en Vrolijke Ballentoren

De VTech Rijd & Leer Motorfiets is een product dat met het kind zelf meegroeid. Deze 3-in-1 Motorfiets heeft een prachtig activiteitenpaneel met knipperende toetsen, vormpjes, kleuren, liedjes en melodietjes. Perfect voor de kleintjes. Zodra ze iets groter zijn, kruipen ze op de driewieler en maken ze hun wereldje groter en gaan op ontdekking uit. Wanneer ze de driewieler zijn ontgroeit maak je van de driewieler in een simpele klik een motorfiets. Hoe gaaf?! En goed om de balans op te vinden.

VTech Vrolijke BallentorenDe Vrolijke Ballentoren laat de kinderen spelen en leren op een vierkante meter. Met één draai aan de knop komen de kleurige ballen in beweging. De Vrolijke Ballentoren van VTech is van een steving en duurzaam design, bevat melodietjes, liedjes, kleuren, vormen en dieren. Hiermee is leren leuk! Deze Vrolijke Ballentoren is niet alleen leuk voor je kind, maar ook voor papa en mama: het lijkt namelijk een beetje op een ouderwetse kauwgomballenautomaat!

Verkrijgbaarheid VTech Rijd & Leer Motorfiets en Vrolijke Ballentoren

De VTech Rijd & Leer Motorfiets heeft een adviesverkoopprijs van €39,95. De VTech Vrolijke Ballentoren heeft een adviesverkoopprijs van €34,95. Beide producten zullen verkrijgbaar zijn bij de betere speelgoedwinkels, zowel online als in de winkels zelf.

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 4.6]

Dit vind je misschien ook leuk...