VTech Storio Max

VTech Storio MaxVTech introduceert de opvolger van de Storio3s, de VTech Storio Max. Deze nieuwe stoere tablet is een volwassen tablet voor kinderen van drie tot elf jaar om mee te leren, te communiceren, te delen en te ontdekken.

Over VTech Storio Max

Kinderen vinden het prachtig om met de iPad van papa of mama te spelen, en ze kunnen hier vaak nog mee overweg ook. Helaas zijn deze dure tablets vaak erg kwetsbaar. Daarom denkt VTech met de ouders mee en is de VTech Storio Max ontwikkeld. De Storio Max is een stoere, high performance multimedia tablet welke stoot- en krasvast is.

VTech Storio MaxIn vergelijking met de voorgangers van de VTech Storio Max is het grootste verschil het besturingssysteem. De Storio Max is Android gestuurd. Dankzij dit besturingssysteem kan je kleine wonder de leukste VTech apps en diverse geselecteerde Android Apps gebruiken.

Via WiFi kan er via de Storio Max gecommuniceerd worden met familie en vriendjes. Met het Kid Connect netwerk gaat er een wereld van vriendschappen open. De WiFi verbinding maakt het mogelijk om spraak- en tekstberichten, foto’s, stickers en tekeningen te delen. Je kind kan via deze weg dus direct een prachtig gemaakte tekening delen met degene voor wie de tekening is bedoeld.

Geen zin om via Kid Connect te communiceren? Dan zijn er twintig gratis apps met onder andere uitdagende en educatieve spelletjes. Zo kan je kind via het kindvriendelijke vijf inch touchscreen al spelend slimmer worden, thuis of onderweg.

De camera van de VTech Storio Max heeft een 180 graden draaibare lens. Er zijn meer dan zestig effecten om de gemaakte foto’s en video’s te bewerken. Dankzij het 8GB grote geheugen, dat middels een Micro SD kaart is uit te breiden, heb je voldoende ruimte om foto’s, video’s, muziek en tekeningen op te slaan.

Verkrijgbaarheid VTech Storio Max

De Storio Max heeft een vrolijk, stootvrij jasje en is verkrijgbaar in roze of blauw. De adviesverkoopprijs van de VTech Storio Max is €119,95. Wanneer je de Storio Max aanschaft krijg je er van VTech twee gratis downloads bij!

Click to rate this post!
[Total: 62 Average: 3.6]

Dit vind je misschien ook leuk...