VTech Super Trike 4 in 1

VTech Super Trike 4 in 1VTech Super Trike 4 in 1 – Nieuw van VTech, de VTech Super Trike 4 in 1. Het smart fietsje dat met je meegroeit. En dat is iets wat echt bij VTech past. Deze superfiets is ontwikkelt voor kinderen van negen maanden tot zes jaar en bevat een slim Led display! Benieuwd? Lees snel verder!

Over VTech Super Trike 4 in 1

De VTech Super Trike 4 in 1 is geschikt voor kinderen van negen maanden tot zes jaar en ontwikkelt zich van een veilig duw-fietsje tot een stoere Trike om te driften. Deze fiets prikkelt om te leren vanwege de elektronica aan boord: een slimme Led display in het stuur een een bewegingssensor in de pedalen.

Wanneer je de Super Trike 4 in 1 transformeert zijn alle benodigde veiligheidselementen in een handomdraai om maat te stellen of te verwijderen. Hierdoor blijft de VTech Super Trike 4 in 1 veilig, solide en verrassend.

Dankzij de elektronica in de fiets kun je op de maat van de muziek leren trappen en word je spelenderwijs gestimuleerd om sterker te worden, je evenwicht te vinden, leren opletten en anticiperen.

De Super Trike 4 in 1 van VTech heeft een adviesverkoopprijs van €129,95 en groeit met je kind mee: van negen maanden tot zes jaar. Het is een degelijk, oersterk en doordacht fietsje.

Meer over de Super Trike 4 in 1 van VTech zien? Bekijk dit filmpje van VTech:

[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...