VTech Vrolijke Vriendjes

VTech Vrolijke VriendjesVan je Vrolijke Vriendjes moet je het hebben en daarom heeft VTech er een hele serie van gemaakt. De VTech Vrolijke Vriendjes zijn altijd goed gemutst en zitten vol energie. De mooie karakters, ieder met eigen vervoer (step, hobbelpaard, vliegtuig, driewieler, cabrio of autobus), zijn altijd in voor een liedje, melodietje of een grapje.

Over VTech Vrolijke Vriendjes

Deze nieuwste rage van VTech is gemaakt voor de kleine druktemakers van één tot vijf jaar. Dit leerzame speelgoed helpt de jonge kinderen een flinke stap vooruit in hun ontwikkeling doordat dit interactieve speelgoed de taalontwikkeling stimuleert, het helpt verbanden te leggen tussen oorzaak en gevolg, het prikkelt de motorische ontwikkeling en fantasierijk spelen.

VTech Vrolijke VriendjesVolgens VTech zit het geheim van de zes Vrolijke Vriendjes ‘m in het vervoer. Zodra de Vrolijke Vriendjes plaatsnemen op hun vervoersmiddel wordt de Magic Point geactiveerd en begint het feest. Het feest bestaat uit gezongen liedjes, melodietjes, grappige zinnetjes maar ook met steeds andere reacties. Hierdoor blijft het spelen met de VTech Vrolijke Vriendjes spannend en is op ontdekking gaan een uitdaging.

Ondanks dat iedere Vrolijke Vriend een eigen vervoersmiddel heeft, stappen ze net zo makkelijk in of op bij een ander Vrolijke Vriendje. De VTech Vrolijke Vriendjes luisteren naar de namen Emma, Kris, Mila, Levi, Fleur en Lucas.

Naast de Vrolijke Vriendjes heb je ook de categorie succesvolle Vrolijke Vriendjes. Dit zijn Kim & Cabrio en Jasper & Cabrio. Deze twee vriendjes scheuren met hun cabrio’s de wereld van de jonge kinderen binnen. De cabrio rijdt vanzelf zodra Kim of Jasper hierin plaatsnemen.

De wereld van de VTech Vrolijke Vriendjes wordt compleet met het feest van Bas de Buschauffeur en zijn Avonturenbus. In de Avonturenbus van Bas is volop ruimte voor alle andere Vrolijke Vriendjes.

De adviesverkoopprijs van de VTech Vrolijke Vriendjes inclusief accessoire is €9,95, de Vrolijke Vriendjes Kim & Cabrio en Jasper & Cabrio hebben een adviesverkoopprijs van €14,95 en de Vrolijke Vriendjes Avonturenbus €23,95.

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.5]

Dit vind je misschien ook leuk...