Wie is de Mol bordspel extra vragensets

Wie is de Mol bordspel extra vragensetsGoed nieuws voor fans van Wie is de Mol! Sinds vorig jaar is het al mogelijk om zelf ook kandidaat van Wie is de Mol te zijn met het Wie is de Mol bordspel en vanaf 27 maart zijn er voor het Wie is de Mol bordspel extra vragensets verkrijgbaar. Na de finale van Wie is de Mol (5 maart a.s.) kun je hiermee weer verder.

Over Wie is de Mol bordspel extra vragensets

Het Wie is de Mol bordspel is uitgegroeid tot één van de best verkopende spellen van 2014 en heeft dus veel fans. Mede daarom brengt uitgever Just2Play voor het Wie is de Mol bordspel extra vragensets uit. Vanaf 27 maart zijn er vijf extra vragensets voor dit bordspel verkrijgbaar.

Deze uitbreidingsset met vijf nieuwe vragensets over vijf nieuwe landen bevat verder ook een nieuw notitieblok en vragen die beantwoord moeten worden om het geheime woord te vinden en daarmee de mol te ontmaskeren. Bij deze nieuwe vragensets is natuurlijk ook voldoende ruimte om te mollen en daarmee je medekandidaten op het verkeerde been te zetten. Deze uitbreidingsset voor het Wie is de Mol bordspel heeft een adviesverkoopprijs van €14,99.

Over het Wie is de Mol Bordspel

Het Wie is de Mol Bordspel is geïnspireerd op het populaire en met een Televizier-Ring bekroonde televisie programma Wie is de Mol. In dit avontuurlijke spel krijgen de spelers de opdracht om een geheim te ontrafelen wat alleen lukt wanneer men elkaar vertrouwt en samenwerkt, net zoals in de televisie serie. Echter, onder het gezelschap bevindt zich ook de Mol die er alles aan zal doen om de opdracht te laten mislukken. Ontmasker jij de Mol? Het Wie is de Mol bordspel heeft een adviesverkoopprijs van €24,99.

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 4.8]

Dit vind je misschien ook leuk...