Winnaars Speelgoed van het Jaar 2016

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2016De winnaars Speelgoed van het Jaar 2016 zijn bekend gemaakt door Keet! Van Telekids. Dit jaar was het alweer de 43e keer dat de Speelgoed van het Jaar verkiezingen werden gehouden. In zes verschillende categorieën werden er Speelgoed van het Jaar awards uitgereikt.

Dit zijn de winnaars Speelgoed van het Jaar 2016

In zes verschillende categorieën werden er zes winnaars aangewezen door het Nederlandse publiek. Voor de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing waren er dit jaar de volgende categorieën waarin gestemd kon worden op de genomineerde producten:

– 0 t/m 3 jaar
– 4 & 5 jaar
– 6 & 7 jaar
– 8 & 9 jaar
– 10 & 11 jaar
– 12+

In deze categorieën hebben de volgende producten gewonnen:

Toet Toet Auto’s Ruimtestation (VTech) – Categorie 0 t/m 3 jaar
Co-de-Rups (Mattel)– Categorie 4 & 5 jaar
Stratego Pirates (Koninklijke Jumbo) – 6 & 7 jaar
Potion Explosion (999 Games) – 8 & 9 jaar
Nikko Peugeot 2008 DKR (Toy State) – 10 & 11 jaar
Escape Room The Game (Identity Games) – 12+

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Recensie Escape Room The Game

Leuk om te vermelden is dat Stratego Pirates van Koninklijke Jumbo en Escape Room The Game van Identity Games ook zijn genomineerd voor een SpeelgoedMagazine.nl Award 2016! Hier kun je stemmen op de SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016. Heb jij al gestemd op de SpeelgoedMagazine Awards 2016? Dit kan nog tot en met 11 december 2016! In week 51 worden vervolgens de winnaars van de SpeelgoedMagazine Awards 2016 bekend gemaakt.

Over Speelgoed van het Jaar 2016

De jury van de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing is een vertegenwoordiging van journalisten, speelgoed inkopers en speelgoeddeskundigen. Deze vakjury nomineert in iedere categorie een aantal producten waarop later door het Nederlandse publiek gestemd kan worden. Bij het nomineren houdt de vakjury van de Speelgoed van het Jaar verkiezing rekening met verschillende criteria zoals: is dit speelgoed geschikt voor de leeftijdscategorie? Sluit het aan bij de interesse van het kind waarvoor het is bedoeld? Is het kwalitatief goed? Hoe zit het met de prijs/kwaliteitverhouding? Nadat de speelgoedproducten genomineerd zijn kan er door het Nederlandse publiek op gestemd worden via de website van de Speelgoed van het Jaar organisatie.

[Totaal: 8   Gemiddelde:  5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...