Winnaars Speelgoed van het Jaar 2015

Winnaars Speelgoed van het jaar 2015De winnaars van de Speelgoed van het Jaar 2015 verkiezing zijn bekend. Op basisschool de Willibrordus in Bovenkarspel heeft Keet! de winnaars bekend gemaakt. De winnaars Speelgoed van het Jaar 2015 zijn geworden:

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2015

In zes verschillende categorieën zijn er zes verschillende producten tot winnaar gekozen dankzij de stemmen van de Nederlandse consument.

Categorie 0 t/m 3 jaar: Vrolijke Vriendjes – Magisch Speelhuis van VTech
Categorie 4 en 5 jaar: Drie Kleine Biggetjes van SmartGames
Categorie 6 en 7 jaar: Schetenjacht van Goliath Games
Categorie 8 en 9 jaar: K’nex Kforce Mega Boom van BOTI
Categorie10 en 11 jaar: Meccano Meccanoid G15 KS van Spin Master
Categorie 12 plus: Focus Drone van Spectron (Klik hier voor onze recensie over de Focus Drone)

Speelgoed van het Jaar 2015De winnaars zijn door het Nederlandse publiek gekozen uit een selectie bepaald door een vakjury. Deze vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende disciplines: journalisten, inkopers en speelgoeddeskundigen. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende criteria. Is het bijvoorbeeld geschikt voor de aangegeven leeftijd, sluit het aan bij de interesse van het kind waarvoor het is bedoeld, is het kwalitatief een goed product, is het na één keer ermee spelen nog steeds leuk om mee te spelen, is de adviesverkoopprijs realistisch voor wat je krijgt?

Alle genomineerde producten waarop het Nederlandse publiek heeft kunnen stemmen, hebben het logo ‘Genomineerd Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2015’. De winnaars Speelgoed van het Jaar 2015 mogen het logo Winnaar Speelgoed van het Jaar 2015 dragen.

Over Speelgoed van het Jaar

Dit jaar werd de Speelgoed van het Jaar verkiezing al weer voor de 42ste keer georganiseerd. Wil je meer achtergrond informatie over de Speelgoed van het Jaar verkiezing lezen en weten wie de winnaars van de meest recente voorgaande jaren zijn? Bezoek dan onze informatie pagina over de Speelgoed van het Jaar verkiezing.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...