Winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015

SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015Ruim een maand lang heeft het Nederlandse en Belgische publiek mogen stemmen op hun favorieten voor de SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015. Met ruim 2.000 stemmen is deze verkiezing een groot succes geworden. Vandaag maken wij de winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015 bekend…!

Winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015

Van 11 november tot en met 11 december heeft het Nederlandse en Belgische publiek hun stem kunnen uitbrengen op de genomineerde speelgoed producten en merken. In totaal is er 2.151 keer gestemd. Nu de stembussen zijn gesloten en alle stemmen zijn geteld in vijf verschillende categorieën, kunnen wij de uitslag bekend maken. Voorafgaand aan de uitslag, willen we graag kenbaar maken dat alle genomineerden sowieso winnaars zijn en het verschil tussen winst en verlies af en toe enorm klein was.

De winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015 zijn:

Winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015Meest Innovatieve Speelgoed
Winnaar: Vlakkies (Vlakkies)
Runner up: Wicked Booma (Koninklijke Jumbo)

Meest Gewaardeerde Gezelschapsspel
Winnaar: Kleine Avonturen voor Ouder en Kind (Kleine Avonturen)
Runner up: Stratego Waterloo 200 Years (Koninklijke Jumbo)

Beste Speelgoed Kinderen 2+
Winnaar: Toet Toet Ruud RC Raceauto (VTech)
Runner up: Nijntje Stoelendans (Identity Games)

Runner Up SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015Beste Speelgoed Kinderen 4+
Winnaar: Drie Kleine Biggetjes (Smart Games)
Runner up: Kurio Telekids TAB2 (Kurio Benelux)

Meest Gewaardeerde Speelgoedmerk
Winnaar: Goliath Games
Runner up: Smart Games

Wij willen alle genomineerde merken, producten, winnaars en runner ups feliciteren. Zonder de campagnes van alle merken waren de SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015 niet zo’n succes geworden.

Bedankt Koninklijke Jumbo, Kurio Benelux, VTech, Vlakkies, Goliath Games, Bloom Games, Kleine Avonturen, Identity Games, Fisher Price, BOTI, Just Games en Smart Games. Bedankt winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015. Op naar een nieuw jaar vol met prachtige nieuwe producten.
We hopen dat iedereen hierdoor geïnspireerd raakt en dit kan helpen bij de aanschaf van goed speelgoed. Ook hopen wij dat de speelgoedfabrikanten en merken het komende jaar weer nieuw, innovatief en goed speelgoed van perfecte kwaliteit op de markt brengen. Laat 2016 een prachtig speelgoed jaar worden!

[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...