Yoshi’s Woolly World

Yoshi's Woolly WorldNintendo maakt bekend dat op 26 juni 2015 Yoshi’s Woolly World wordt uitgebracht voor de Nintendo Wii U. In deze unieke platformgame kun je meer dan veertig verschillende amiibo tegen je Wii U GamePad houden om Yoshi via speciale breipatronen kenmerken van je favoriete Nintendo-personages te geven.

Over Yoshi’s Woolly World

Ontdek levels die eruitzien alsof ze met de hand zijn gemaakt. Maak wollige moves, gooi met gebreide eieren, wordt groter en verander van gedaante om verschillende hindernissen te omzeilen om nieuwe gebieden en nieuwe levels te ontdekken.

Yoshi's Woolly WorldIn de multiplayer modus kun je met een andere speler samenwerken om het level te halen. De ene speler bestuurt een Yoshi met de Wii U GamePad, de andere speler gebruikt de Wii-afstandsbediening.

Leuk detail in Yoshi’s Woolly World is dat de kleurrijke personages met hun tong de andere speler kunnen opslokken én weer uitspugen. Je kunt dus samenwerken om een level uit te spelen, of gewoon – omdat het kan – elkaar voor de voeten lopen en daardoor extra lol aan het spel beleven.

Yoshi’s Woolly World is een samenwerkingsproject tussen Nintendo en Good-Feel. Good-Feel is bekend van het spel Kirby’s Epic Yarn (Nintendo Wii). Yoshi’s Woolly World is vanaf 26 juni verkrijgbaar.

De Trailer van Yoshi’s Woolly World zie je hier:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...